Nazwa Zgłoś Napisano 11 Września 2022 Cześć wyszedłem z domu na godzinę a po powrocie widzę że koral leży odczepiony od skały i bok jednej główki jest zjedzony przez jeżowca , środek pozostał. Odbuduje się? oraz co mogło zachęcić jeżowca do jedzenia korala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janusz81 Zgłoś Napisano 11 Września 2022 18 minut temu, Nazwa napisał: Cześć wyszedłem z domu na godzinę a po powrocie widzę że koral leży odczepiony od skały i bok jednej główki jest zjedzony przez jeżowca , środek pozostał. Odbuduje się? oraz co mogło zachęcić jeżowca do jedzenia korala? Być może był na niej jakiś glon, albo był po prostu głodny i jak zacznie to tak bywa, u mnie jak zabrakło glonów też podgryzał SPS jedne mniej drugie potrafił zjeść razem ze szkieletem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nazwa Zgłoś Napisano 11 Września 2022 No wcześniej 3 razy był ale tylko czyścił szkielet teraz szkielet był cały wyczyszczony i przy okazji koral jakby się nie odkleił to by jaszcze bardziej pogryziony dziwnie jest to że na skałach nie brakuje glonów ale ich nie je, tylko sobie korale upodobał a jak Ci się wydaje wróci tkanka? bo reszta się pompuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L.G. Zgłoś Napisano 11 Września 2022 (edytowane) 25 minut temu, Nazwa napisał: No wcześniej 3 razy był ale tylko czyścił szkielet teraz szkielet był cały wyczyszczony i przy okazji koral jakby się nie odkleił to by jaszcze bardziej pogryziony dziwnie jest to że na skałach nie brakuje glonów ale ich nie je, tylko sobie korale upodobał a jak Ci się wydaje wróci tkanka? bo reszta się pompuje Tkanka może wrócić , ale nie musi . Nie ma jednoznacznej odpowiedzi . Edytowane 11 Września 2022 przez Ariel (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach