wwo Report post Posted March 2 Trzyma/ trzymał ktoś może dwie sztuki tego jeżowca w jednym akwarium? Nie wchodzą sobie w drogę, bo tak się zastanawiam nad zakupem kolejnego? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomko Report post Posted March 2 (edited) 1 godzinę temu, wwo napisał: Trzyma/ trzymał ktoś może dwie sztuki tego jeżowca w jednym akwarium? Nie wchodzą sobie w drogę, bo tak się zastanawiam nad zakupem kolejnego? Ja trzymam 3. Najlepszy zwierzak do przekopywania piasku, żadne tam rozgwiazdy piaskowe czy ślimaki. Po 1 nocy piasek przeczesany w całym akwarium. Mam 1 konia śr. 10 cm i dwa mniejsze. Polecam. Pozdr., tomko Edited March 2 by tomko (see edit history) Quote Nowe 400L Share this post Link to post Share on other sites
wwo Report post Posted March 3 6 godzin temu, tomko napisał: Ja trzymam 3. Najlepszy zwierzak do przekopywania piasku, żadne tam rozgwiazdy piaskowe czy ślimaki. Po 1 nocy piasek przeczesany w całym akwarium. Mam 1 konia śr. 10 cm i dwa mniejsze. Polecam. Pozdr., tomko Też tak uważam, robi świetną robotę. Skoro może być kilka, to dokupie do pary Quote Share this post Link to post Share on other sites