Godzinę temu, JerzyB napisał:.
Jurku pamiętaj, że nic się nie ukryje:
Zobacz kto najbardziej ograniczył emisję w Europie A jak tam DE ? aaaa upsik na plusie
Wyemitowali więcej
Zaskoczony ? Zródło tej grafiki:
Europejska Agencja Środowiska:
i artykuł:
https://businessinsider.com.pl/gospodarka/wielkie-ciecie-emisji-co2-przez-polske-prawie-dwie-trzecie-tego-co-w-calej-unii/39k6j3z
Zmiana emisji gazów cieplarnianych przez poszczególne kraje Europy
mln ton w 2022 r.
I mam jeszcze prośbę, której wiem, że nie spełnisz bo zacietrzewienie polityczne widać od dawna. Twoja opozycja to w sumie 11 czy 12 ugrupowań politycznych połączonych pod różnymi szyldami jak KO (przypomnę - że to jest koalicja PO z innymi niszowymi partiami), Lewica - wiesz ile ugrupowań politycznych kryje się pod tą nazwą ? Trzecia Droga (tutaj jest troche prosciej ale tez zdaje sie przygarneli spadachroniarzy) i w końcu Konfederacja - to też jest koalicja ugrupowań politycznych. Polska scena polityczna jest znacznie szersza niż Ci się wydaje. Dla Ciebie jest tylko Tusk i PIS (który też jest koalicja kilku partii) i nikt więcej. Chciałbym byś ogarnął może podstawy jeśli chcesz dyskutować o polityce i przestał wrzucać do jednego worka wszystkich, którzy nie przyklaskują Tuskowi. Bo nie przyklaskuje mu również Konfederacja dla przykładu. Ponadto za pisiora już raz dostałeś bana - wiec dobrze by było byś nie używał pejoratywnych sformułowań na forum
To jest według słownika PWN grubiański i pejoratywny wyraz. Nie przenoś proszę języka Twojego politycznego idola na forum
@Beti mam nadzieję, że wytłumaczysz Jurkowi, że działanie w ramach recydywy może się skończyć permanentnym banem Bo ledwo temat ruszył a już mamy festiwal wycieczek personalnych