TomPi Zgłoś Napisano 20 Stycznia (edytowane) Witam, jak w temacie proszę o pomoc w identyfikacji. Obstawiam jedno stworzenie, ale żeby nie nakierować nie będę pisać, które:) Edytowane 20 Stycznia przez TomPi (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cheilon Zgłoś Napisano 20 Stycznia Widłonogi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomPi Zgłoś Napisano 20 Stycznia (edytowane) Właśnie tak mi to wygląda, ale mam ostatnio wysyp tego i wolałem się upewnić. Dzięki i pozdrawiam sąsiada;) Edytowane 20 Stycznia przez TomPi (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek Zgłoś Napisano 21 Stycznia Wpuść mandaryna jeśli litraż pozwala, będzie miał co jeść Cytuj Nowe większe gruzowisko https://nano-reef.pl/forums/topic/120783-nowe-większe-gruzowisko-144-l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach