marcin_P_ Zgłoś Napisano 31 Stycznia Witam Zakupiłem gf350 +rsx300 + icv6 i problem jest z połączeniem icv6 do routera przez wifi. Wogóle ikona od wifi nie mruga, coś jest uszkodzone? czy jakoś trzeba zaktualizować oprogramowanie? Sam telefon bezpośrednio sie łączy z icv6. Czy ktoś już przerabiał podobną sytuację? Z góry dzięki za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rutekr Zgłoś Napisano 31 Stycznia Jak możesz spróbuj reset Icv6 z telefonu. A potem od nowa konfiguracja. Pamiętaj Icv6 obsługuje tylko sieć 2.4 GHz. Jak większość Maxspect. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin_P_ Zgłoś Napisano 2 Lutego Witam Zrobiłem reset, przywróciłem do fabrycznych i nic nie pomaga nie przełącza na wifi. Sterownik jest w wersji v1.0. Czy ma ktoś może wsad z nowym fimwerem ? z kart sd bym wrzucił. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 2 Lutego Zadzwoń na serwis Maxspect. Masz serwis w Polsce, Mariusz @FREY się tym zajmuje. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin_P_ Zgłoś Napisano 2 Lutego Dziękuję za namiar. Wychodzi że aktualizacji do icv6 aby wgrać z karty nie ma. Pozostaje korzystać tak jak działa albo kupić nowy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach