@VDR
Dokładnie jak Darek napisał normalna procedura jak kupujemy coś powyżej 150 euro. Zależnie od produktu możemy zapłacić Vat + cło + opłata za obsługę. Ale w przypadku oświetlenia ledowego opłacamy VAT + opłatę celną. - precyzując na oświetlenie ledowe jeśli nasza paczka zostanie tak opisana może dojść cło. Mi jak narazie 2x tylko dołożyli vat i opłatę za obsługę.
Historia edycji
@VDR
Dokładnie jak Darek napisał normalna procedura jak kupujemy coś powyżej 150 euro. Zależnie od produktu możemy zapłacić Vat + cło + opłata za obsługę. Ale w przypadku oświetlenia ledowego opłacamy VAT + opłatę celną. - precyzując na oświetlenie ledowe jeśli nasza paczka zostanie tak opisana może dojść cło. Mi jak narazie 2x tylko dołożyli vat i opłatę celną.
@VDR
Dokładnie jak Darek napisał normalna procedura jak kupujemy coś powyżej 150 euro. Zależnie od produktu możemy zapłacić Vat + cło + opłata celna. Ale w przypadku oświetlenia ledowego opłacamy VAT + opłatę celną. - precyzując na oświetlenie ledowe jeśli nasza paczka zostanie tak opisana może dojść cło. Mi jak narazie 2x tylko dołożyli vat i opłatę celną.
@VDR
Dokładnie jak Darek napisał normalna procedura jak kupujemy coś powyżej 150 euro. Zależnie od produktu możemy zapłacić Vat + cło + opłata celna. Ale w przypadku oświetlenia ledowego opłacamy VAT + opłatę celną.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.