Danielj Zgłoś Napisano Niedziela o 16:30 Czy sprowadzał ktoś z Was skałę naturalną z Niemiec? Sklep daje CITES do tego cena wraz z przesyłką do Polski bardzo atrakcyjna w porównaniu do "naszych" sklepów. Zadałem takie pytanie na jednym z portali społecznościowych i nie dostałem normalnej odpowiedzi, więc za odniesienia do polityki i tym podobne z góry dziękuję. Cytuj 90x55x50+ sump. ATI 8x39W,Deltec A{F600. LPS-owo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jar2789 Zgłoś Napisano Niedziela o 17:04 Mogę poprosić linka? Może być na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielj Zgłoś Napisano Niedziela o 17:12 @jar2789wysłałem, nie wiem czy tutaj można wstawiać Cytuj 90x55x50+ sump. ATI 8x39W,Deltec A{F600. LPS-owo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jar2789 Zgłoś Napisano Niedziela o 19:07 Dzięki, mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach