lol12345678903 Report post Posted December 22, 2024 Witam . wczoraj dodałem do akwarium dwa nowe elementy . Silniejszą pompkę i odpieniacz( wcześniej odpieniacza nie miałem ) . Dziś rano zauważyłem dziwne białe włoski jakby z bąbelków w akwarium i nie mam pojęcia co to jest i jak się tego czegoś pozbyć ? Co to wogóle jest i skąd się to wzięło ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Opelin Report post Posted December 22, 2024 U mnie jest tak samo w momencie gdy solidnie napowietrzę akwarium. Bąbelki powietrza przyczepiają się wówczas do tych "nitek" przez co stają się lepiej widoczne. Choć nie wiem co to jest, zdaje się być niegroźne. Zauważyłem że od czasu do czasu ukwiały takie coś z siebie "wydalają". Nie szkodzi niczemu dookoła. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lol12345678903 Report post Posted December 23, 2024 Możliwe że to jest właśnie przyczyna tymbardziej że zmieniłem pompkę teraz na lepszą . Dziekuje za dobre wieści Quote Share this post Link to post Share on other sites