@ArturNano z Toba skończyłem dyskusję - tak jak Ci pisałem - Twój świat jest mi zupełnie obcy - a że staram się trzymać z daleka od oparów absurdów to dyskusję z Tobą już zakończyłem. Pytałem innych jak maja te szafki skonstruowane, nie Ciebie bo Ty stwierdziłeś, że nie masz tylnej płyty w szafce. Teraz się okazujesz, że jednak tam gdzie sump to masz tylną płytę.
CytatCzy rasowi "pragmatycy" przysuwają na styk? i jak trzeba np umieścić magnez to oczywiście nie pochwalą się, że akwa sobie za blisko postawili
Mi magnezu nie potrzeba - czytając Twoje wypociny -- serotonina się sama wydziela
P.s Mi aluminium też nie rdzewieje. Zresztą stelaże malowane proszkowo również. Ale widać technika jeszcze do Ciebie nie zawitała
A co do tej "lokówki" - wala się gdzieś po szafce, sprawna - mogę Ci ją za 500 ze sterownikiem odsprzedać:
Musisz się z tymi wycieczkami osobistymi bardziej postarać, dzieci z podstawówki potrafią uszczypać bardziej
Rozmawialismy o wilgoci i braku koniecznosci montowania wentylatorow zeby wyciagac wilgoć.
Napisałeś w tym wątku:
CytatTaka ciekawostka -> drzwiczki szafek RS na dole nie stykają się z płytą lecz są oddalone ~2cm.
Co z tego wynika? ano to, że nie ma potrzeby zakładania wątków jak wentylować szafkę i z jakiego PCta wykręcić wentylator
Niby prosty patent prawda? ale np Aquael już na to nie wpadł (przynajmniej nie w opti-set)
Dostałeś odpowiedź:
CytatWidzisz - ja nie mam z tyłu tylnej płyty w szafce więc nie muszę mieć jakiś 2cm dziur czy wentylatorów. Bo po co mi tylna płyta jak szafka stoi 1cm od ściany ?
Odpisałeś:
CytatSzafka także nie ma tyłu. Fajny patent ?
A teraz:
1 godzinę temu, ArturNano napisał:Oczywiście, że pleców nie ma tylko i wyłącznie w części suchej bo rozmawialiśmy o kanistrze
Cały czas konfabulujesz, zmieniasz zeznania i kłamiesz Zacznij sobie robić notatki z tego co pisałeś czy coś - bo mowa była ewidentnie o wyciąganiu wilgoci z szafki i patencie z jakimiś dziurami przy drzwiach a nie o kanistrze jeśli chodzi o wątek tylnej płyty.
P.s2 teraz doczytałem teorię o ciągu No przebiłeś sufit
P.s3 Nie wiem jak Ty, ale ja do znajomych to jeżdze pogadać, wypić kawę, browara czy coś mocniejszego.... a nie by się onanizować przy sprzęcie. Nie mierz wszystkich swoją miarą.