Gu_stuff Zgłoś Napisano Niedziela o 12:05 Dziś nadal 13 może już zacznie się tendencja spadkowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano Niedziela o 15:23 3 godziny temu, Gu_stuff napisał: Dziś nadal 13 może już zacznie się tendencja spadkowa A ile wody podmieniłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gu_stuff Zgłoś Napisano wczoraj o 07:20 Na razie standardowo 10%. Wieczorem znowu zrobie test i zobaczymy jak sytuacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano wczoraj o 11:31 Aby konsumpcja ruszyła to musisz ustabilizować wszystko. Bez obniżenia KH to nie ruszy. Nie masz co testu robić. Korali też nie jest za dużo aby to zjadły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano wczoraj o 11:50 @Gu_stuffCzym świecisz tak w ogóle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gu_stuff Zgłoś Napisano wczoraj o 14:17 Chyba dokupię jeszcze ze 2 montipory może większa konsumpcja pomoże. Świecę Micmol 120w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sith114 Zgłoś Napisano wczoraj o 14:49 30 minut temu, Gu_stuff napisał: Chyba dokupię jeszcze ze 2 montipory może większa konsumpcja pomoże. Świecę Micmol 120w Poszukaj na bandzie olx czy innym FB kogoś kto Ci odłamie talerzówkę czy inną montipore co szybko rośnie jakiś solidny kawałek. Powinna swoje pociągnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gu_stuff Zgłoś Napisano wczoraj o 17:10 Już sobie upatrzyłem fajną montipore granatową i jeszcze jakaś czerwoną i będzie super. Nie chcę talerzówki bo zwyczajnie brakuje mi miejsca i ie chcę zacieniania. Chcę kupić montipore co rośnie w patyk zawsze można więcej upchać Ja mam akwarium z panelem więc faktycznie to jest kostka 50x50x50, czyli bida z miejscem. Oczywiście już myślę o większym ale to pewnie dopiero za rok jak te się rozrosną. Właśnie zrobiłem test i nadal jest 13 W tygodniu jak znajdę chwile zrobie jeszcze jedną podnianę 10% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach