AnT Zgłoś Napisano 1 Września Siema @kiflu nie And tylko AnT . Tylko że nowa o konstrukcjach ceramicznych . Co dajemy do akwari tu raczej są mylę dwie metody. Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 1 Września Ant and - autokorekta wiem, że o konstrukcjach ceramicznych Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 1 Września 1 godzinę temu, kiflu napisał: Ant and - autokorekta wiem, że o konstrukcjach ceramicznych Myślałem , że tu już starszych akwarystów nie ma. Witaj @klifu Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano Środa o 13:02 Dziś odebrałem , nowa konstrukcja . Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fOe Zgłoś Napisano Środa o 16:18 i widze tu już akroporki xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aqua Fish Zgłoś Napisano Środa o 16:40 Fajnie się prezentuje Tylko pytanko , jak ta szkliwiona ceramika będzie wyglądać po paru miesiącach w warunkach akwariowych , glony wapienne etc . Jak sądzisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano Piątek o 09:24 Konstrukcja zwodowana. Jeszcze piasek , korale takie tam bzdety . Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano Piątek o 12:04 Witam Prezentuje się znakomicie zrób fotkę jak obsadzisz całą koralowcami . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano Piątek o 12:21 Właśnie dodałem jeszcze piasek . I znowu woda mętna, teraz cjano , dino , glony w poczekalni. Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano Piątek o 14:56 Może , ale nie koniecznie jeśli masz biologię ustabilizowaną , a masz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano Piątek o 20:11 5 godzin temu, JerzyB napisał: Może , ale nie koniecznie jeśli masz biologię ustabilizowaną , a masz . Taaa, on ma. pobór jako mięso armatnie na froncie A tak na poważnie, ładnie się prezentuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomol Zgłoś Napisano wczoraj o 11:06 Też mi się podoba. @AnTjaką granulację piasku wsypałeś? Cytuj 500L + sump 100L, obieg Jebao DCS 12000, odpieniacz-Vertex Omega 150, cyrkulacja- 2x Maxspect Gyre350, żywa skała 30 kg, oświetlenie ATI hybrid 6x54W +3x75W Led Mój zbiornik: http://nano-reef.pl/topic/64326-300l-i-na-razie-musi-wystarczyc/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano wczoraj o 11:22 15 minut temu, Tomol napisał: Też mi się podoba. @AnTjaką granulację piasku wsypałeś? Maxspect Bio Sand 5kg - piasek mix aragonit plus drobinki nano tech. Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach