Miloszmk Zgłoś Napisano 12 godzin temu Witam czy przy stosowaniu Vibrantu wyciągać węgiel i phosguard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
THORGAL Zgłoś Napisano 12 godzin temu Kiedyś stosowałem zarówno z węglem jak i bez i na valonie działało dobrze. Aczkolwiek środek nie należy do zbyt przyjaznych rafie.Korale może nie zareagowały, ale drobne życie na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszmk Zgłoś Napisano 11 godzin temu Dzięki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 4 godziny temu 8 godzin temu, Miloszmk napisał: Witam czy przy stosowaniu Vibrantu wyciągać węgiel i phosguard A na co chcesz stosować Vibrant? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszmk Zgłoś Napisano 1 godzinę temu Valonia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Miloszmk napisał: Valonia Przyjrzyj się KH, jak KH jest stabilne to Valonia znika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszmk Zgłoś Napisano 1 godzinę temu Jest tak zacząłem lac fito i wydaje mi się że od tego valoni zaczęło przybywać również kh zaczęło spadać. Czy to możliwe że od fito jest wzrost valoni i spadek kh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 19 minut temu Spadek KH masz przez konsumpcję, fito dokarmia korale i rosną. Stąd spadek KH, zaś valonia się namnaża przez wachania KH, ustabilizuj je to valonia zacznie znikać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach