kokomag Report post Posted October 12 Czesc, dawno tu nie zagladalem i jestem ciekaw co nowego z oswietlenia warto by rozwazyc, akwarium 90L, 35 cm wysokie, obecnie wisi reef flare pro m ale po dluzszym czasie stwierdzam ze oprocz duzej mocy to lipa ogolnie, mialem na probe maxspecta mjl 290 blue i tez jakos mnie nie przekonal. Jest w stanie sie ktos wypowiedziec odnosnie no. radiona gx15 GR, reefled G2 115, popbloom RL180 albo maxspecta infiniti E8??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
DawidP Report post Posted Sunday at 11:10 AM Byłem ostatnio w jednym ze sklepów i na wystawce było akwarium z reef led G2 170. Zapytałem sprzedającego jak to się ma do najnowszych radionow, bo sam się zastanawiam nad nimi. Pan stwierdził, że nie ma co porównywać. Wybarwienie koralowców G2 daje lepsze, ale to subiektywna opini. Po za tym z radion soczewkami coś przekombinował. Generalnie mnie G2 w jego opinii to lepszy wybór. Mi osobiście barwa światła też się podobała. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted Sunday at 11:25 AM Witam Kup u Dawida popki i będziesz pan zadowolony Quote Share this post Link to post Share on other sites