Trurl Zgłoś Napisano Sobota o 18:37 Dodałem ogłoszenie o sprzedaży. Wiem, że powinienem zapłacić, liczyłem, że moderator poda mi jak mam nazwać przelew, żeby został rozpoznany, ale post wisi od kilku dni niezmoderowany. Co mam zrobić, aby ogłoszenie ukazało się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaba971 Zgłoś Napisano Sobota o 18:46 Ogólnie mam wrażenie że moderatorzy mało dbają już o to forum… szkoda.. ja próbowałem założyć nowe konto, czekałem kilka miesięcy na akceptację.. całe szczęście odzyskałem konto założone kilka lat temu Też nie ma co się dziwić, kiedyś forum tętniło życiem.. teraz rzadko kiedy ktoś coś napisze może kiedyś strona wróci do lat świetności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danonek Zgłoś Napisano 16 godzin temu Nie warto postować na tym forum. Od dawna jest martwe, jedyny ruch się tworzy tuż przed zlotem akwarystów… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Danonek napisał: Nie warto postować na tym forum. Od dawna jest martwe, jedyny ruch się tworzy tuż przed zlotem akwarystów… No, jeśli każdy tak myśli i nie postuje, to nie jest dziwne że umiera. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trurl Zgłoś Napisano 12 godzin temu A ogłoszenie nadal nie moderowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaba971 Zgłoś Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, Trurl napisał: A ogłoszenie nadal nie moderowane... Sprawdź skrzynkę, napisałem do Ciebie priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach