luft Zgłoś Napisano 28 Lutego 2013 Bazar Banacha, Warszawa Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciej72 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2013 Coś dla karpiarzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciej72 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2013 -Mówi żona do męża..."Andrzej,choć pójdziemy wieczorem do klubu "Go-Go" dużo ludzi go chwali" -Andrzej na to..."kochanie,tam przecież są stryptizy damskie,a Ja do takich klubów nie chodzę,bo to nie etyczne itd..." -Po długich namowach żony Andrzej się zdecydował na wyjście do klubu. -Wchodzą do klubu,a bramkarz mówi"siema Andrzej" -Żona na to... "kto to jest? skąd Go znasz? mówiłeś że nie chodzisz do takich klubów" -Andrzej odpowiada"to kolega z pracy,pewnie dorabia na bramce" -Podchodzą do baru,a barmanka macha ręką i krzyczy"Panie Andrzeju!!! to co zawsze?!!!" -Zbulwersowana żona mówi" jak to? to samo co zawsze?co to za kobieta?!!!" -Andrzej się tłumaczy"kochanie zobacz Barmanka jest piana,i pewnie mnie z kimś pomyliła" -Wzięli drinki i przeszli do sali ze striptizem. -Tańczy kobieta przy rurce wymachując stanikiem w ręce i po chwili krzyczy..."kto da stówkę ściągnę majtki!!!" -A na sali rozległy się krzyki"ANDRZEJ!!!,ANDRZEJ!!!ANDRZEJ!!!......... -Żona wybiega z klubu i krzyczy" Ty ch.... Ty zbo.... Ty ku..... mówiłeś ze tu nie chodzisz i CO?!!!" -Wsiadają do taryfy,kobieta nadal wyzywa Andrzeja..... -Na to kierowca"Ty Andrzej,tyle lat razem jeździmy po klubach,ale tak krzykliwej ku....wy jeszcze nie wieźliśmy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 28 Lutego 2013 Widzę, że trochę zamieszałem tą Ostatnią wieczerzą Niestety, kościej72 nie potrafi, pomimo kilkukrotnych próśb, wyjaśnić mi o co dokładnie poszło. Wiem tylko, że było to "niestosowne dla katolików". Ciekawe, czy gdyby swoje oburzenie wyraził miłośnik sztuki malarskiej (w szczególności fresków, bo była to przecież "profanacja" dzieła malarskiego), a nie katolik, to też tak szybko by się to wszystko potoczyło... Jakby w ogóle było o co. Chciałbym kiedyś doświadczyć ze strony katolików takiej tolerancji, jakiej ode mnie kategorycznie żądają na każdym kroku. Nie było moim celem obrażanie niczyich uczuć, mam nadzieję, że w drugą stronę też to będzie działać. Krótko mówiąc: Nie ma się co spinać i nadymać - więcej luzu panowie, a będzie nam wszystkim się żyło przyjemniej. Postaram się następnym razem nie wychodzić poza humor rodem z Familiady, chociaż nie obiecuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 28 Lutego 2013 Przed chwilą usłyszałem w radiu o prokuratorze Mariuszu Piłacie. NIe pamiętam o co chodziło, ale pomyślałem sobie, że się gość idealnie wstrzelił z nazwiskiem w robotę. Ciekawe z jakimi komentarzami się spotykał na studiach Prokuratorzy to celebryci. Pewnie mogł zmienić nazwisko ,ale po co jak łatwiej zapamiętać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 28 Lutego 2013 Nie pomyślałem o zmianie nazwiska. A może to jest nowe nazwisko? Może wcześniej się nazywał np. Kwiatkowski? Taki chłit martetingowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
el_kocurro Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) a co masz do Kwiatkowskich ?? :thumbsup: :thumbsup: joke Edytowane 1 Marca 2013 przez el_kocurro (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Chłe, chłe Dobre. Idealnie wstrzelone To teraz kobietom dam szansę na rzucenie kamieniem: Jaka jest definicja odważnego mężczyzny? To facet, który wraca mocno nietrzeźwy do domu, przy tym koniecznie pokryty na całym ciele śladami szminek w różnych kolorach, pachnący damskimi perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w tyłek, a potem mówi: - Ty jesteś następna, grubasku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 4 Marca 2013 Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 6 Marca 2013 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 Politycy doprowadzili już do tego, że kiedy czytam, że PREZYDENT BYŁ NA PREMIERZE, to nie wiem, czy to relacja z wydarzenia kulturalnego, czy kolejna akcja promująca legalizację związków homoseksualnych i partnerskich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) ed. I taki suchar mi się przypomniał: Jednooka dziewczynka nie chce już wiedzieć, kto mieszka w budce dla ptaków. Edytowane 7 Marca 2013 przez rs (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ankalin Zgłoś Napisano 8 Marca 2013 coś z innej beczki Najsmutniejsze zwierzątko na świecie to mężczyzna bo ma: -piersi bez mleka -ptaszka bez skrzydełek - jajka bez skorupek - i worek bez pieniędzy, więc 80% kobiet już nie wychodzi za mąż bo zrozumiały, ze dla 60gram kiełbasy nie opłaca się brać całego wieprza do domu. Cytuj W budowie 60x60x60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 12 Marca 2013 Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K Zgłoś Napisano 12 Marca 2013 Dzwoni Palikot do Biedronia i pyta: - Gdzie jesteś? - Na Grodzkiej. - O... a myślałem, że w Kaliszu. Cytuj 155x80xh60 , 3 x kessil a360x i 10 x 80w t5 i cała reszta sprzętu aby zwierzaka było jak w domu 1 litr NP reducing biopellets BK 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 12 Marca 2013 A w Kaliszu nie ma Grodzkiej ?? Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MojeSumienie Zgłoś Napisano 12 Marca 2013 brzydkie kawały też można? Trzy etapy grubnięcia faceta... 1. nie widać jak wisi... 2. nie widać jak stoi 3. nie widać kto ciągnie... ..... jedzie mąż z żoną autem przez las, nagle mąż potrącił zwierzaka wysiadają razem z auta i widzą, że to skunks - nic mu się nie stało, tylko się trzęsie wystraszony. Żona mówi do męża - zobacz jak on się trzęsie z zimna - to go włóż między nogi i ogrzej - mówi mąż - A co ze smrodem? - pyta żona - to zatkaj mu nos - odpowiada mąż :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kysy Zgłoś Napisano 12 Marca 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NR-ofePXj9E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaber Zgłoś Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) O przyzwyczajonym echo Wychodzi góral na hale i woła oj piknie boziu jak tu piknie jak tu piknie a przyzwyczajone echo mać mać mać.. Ostatnie doniesienia naukowe Odkryto najdłuższy nerw w ciele człowieka, kory jak się okazało łączy oko z mięśniami zwieracza odbytu dowód: po nakłuciu oka Pacjenta igłą zaczął intensywnie robić pod siebie Jedna z większych tragedii męża Jak żona mówi wciągnij brzuch a ty właśnie przed chwilą to zrobiłeś pozdr Edytowane 12 Marca 2013 przez Gaber (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miklas Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 Gaber, a po nakłuciu zwieracza pacjentowi obficie łzawiły oczy. Stare. Pozdrawiam, Marek (z tapatalk) Cytuj 294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 naukowo potwierdzone dawno temu przez naszych kamratow Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 nie da się go nie lubić Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 tymczasem na Węgrzech wiosna... Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 Na jednej z uniwersyteckich auli, profesor filozofii stanął przed swoimi studentami i położył przed sobą kilka przedmiotów. Kiedy zaczęły się zajęcia, wziął spory słoik i wypełnił go po brzegi dużymi kamieniami. Potem zapytał studentów, czy ich zdaniem słój jest pełny, oni zaś potwierdzili. Wtedy profesor wziął pudełko żwiru, wsypał do słoika i lekko potrząsnął. Żwir oczywiście stoczył się w wolną przestrzeń między kamieniami. Profesor ponownie zapytał studentów, czy słoik jest pełny, a oni z uśmiechem przytaknęli. Następnie profesor wziął pudełko piasku i wsypał go, potrząsając słojem. W ten sposób piasek wypełnił pozostałą jeszcze wolną przestrzeń. Ostatni raz zapytał się studentów czy ich zdaniem słój jest pełen. Wszyscy chórem odpowiedzieli, że tak.. W końcu profesor wyjął spod biurka dwa piwa. Otworzył je i wlał sprawnie do słoika. „Teraz” – powiedział profesor, chciałbym byście przyjrzeli się dokładnie temu słojowi. Przedstawia on Wasze życie... Kamienie – to ważne rzeczy w życiu: Wasza rodzina, Wasza druga połowa, Wasze dzieci, Wasze zdrowie, Wasza życiowa Pasja. Gdyby nie było wszystkiego innego, Wasze życie i tak byłoby wypełnione. Żwir – to inne, mniej ważne rzeczy: praca, pieniądze, mieszkanie albo samochód. Piasek symbolizuje rzeczy mało ważne i często bezwartościowe. Jeżeli najpierw napełnicie słój piaskiem, nie będzie już miejsca na żwir, a tym bardziej na kamienie. Dlatego jeśli nie włożymy kamieni jako pierwszych, później nie będzie to możliwe.. Tak jest też w życiu.. Jeśli poświęcicie całą Waszą energię na drobne rzeczy, nie będziecie jej mieli na rzeczy istotne. Dlatego ważne jest, by zadać sobie pytanie: co stanowi kamienie w moim życiu? Następnie włożyć je jako pierwsze do słoja i dbać o nie. Zostanie Wam jeszcze dość czasu na inne sprawy. Dlatego spędzajcie czas z rodzicami i Waszymi rodzinami, odwiedzajcie dziadków. Zważajcie przede wszystkim na kamienie – one są tym, co się naprawdę liczy. Reszta to piasek.” – powiedział profesor. W pewnym momencie, jedna ze studentek podniosła rękę i zapytała się co oznaczało piwo. Profesor uśmiechnął się i odpowiedział: „Cieszę się, że o to spytałaś. Piwo, mówi nam to, że bez względu na to jak zapełnione może wydawać się nam nasze życie, to zawsze powinno być w nim miejsce na kilka piw w gronie przyjaciół... sorki ale nie dało się tego czytać w poprzedniej formie Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaber Zgłoś Napisano 13 Marca 2013 Gaber, a po nakłuciu zwieracza pacjentowi obficie łzawiły oczy. Stare. Pozdrawiam, Marek (z tapatalk) Twoje badanie wykonywał chirurg neurolog/proktolog moje neurolog/okulista z zamiłowania irydolog pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach