Skocz do zawartości
Roman Rożek

MORSZCZAKI pod choinkę

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

No i mam akurat dotarły w wigilię pod choinkę, jakby to określić jestem podniecony (cholera zaraz Tomasz znajdzie na mnie prezerwatywę:)) tak tak drodzy akwaryści pomijając wszelkie nieścisłosci które były już przytaczane ,to jest PIEWSZE pismo traktujące o akwarystyce morskiej, i ten fakt przyćmiewa wszystkie pozostałe, no tak ale podniecenie w końcu mija (takie życie :)) i...... i życzę redakcji Morszczaków Wesołych Świąt i wytrwałości w tym co robią.

Pozdrawiam Roman

gdzie jest nemo ? www.republika.pl/akwariummorskie/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@siatkarz@--->zwłaszcza za taka cenę jestem rozczarowany.

Dobrze napisał morzczaki 2003 ......nie od razu Kraków zbudowano...

Cena.......??

Ja wykupuję prenumeratę.

Przeczytałem bardzo dokładnie wszystkie artykuły i stwierdzam, że patrząc globalnie, w innym wątku się czepiałem.

http://rafa.koralowa.pl Katalog przyrodniczych stron --> http://katalog-www.eu Serdecznie pozdrawia, Waldek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje rozczarowanie nie wynika tylko z ceny, bo mogę zapłacić więcej, ale cena musi być adekwatna do jakości. Co to czasopismo w nosi do mojej wiedzy na temat akwarelistki morskiej naprawdę nie wiele jestem początkującym akwarelistą i informacja że występują błędy techniczne przeraża mnie na pewno wytrawny morszczuk sobie z tym poradzi i wyłapie ja nie. Artykuły to większości przedruki z kilu innych publikacji nie zawsze dobrze zredagowane(nie zrozumiałe) nie będę tu taj się rozpisywał i wytykał wszystkie moje uwagi radze samemu przeczytać, aby wyrobić sobie własne zdanie na ten temat. Proszę nie odbierać tego jako złośliwość mam tylko nadzieje, że takie uwagi pozwolą redakcji Morszczaków rozwijania tego kwartalnika w dobrym kierunku, czego wam i sobie życzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adresatem morszczakow nie jest raczej czytelnik tego forum - bo tyle co na forum sie dowiesz, to musialbys encykopedie trzytomowa wydac :yes

Natomiast jak morszczaki zasiedla Empiki czy inne kioski, to mozna sie spodziewac wielu nowych mrskich akwarystow, i to bedzie najwiekszy sukces tego pisma

test sygnaturki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Po przeczytaniu calego numeru Morszczaków widze tylko jeden powazny blad, ale nie jest to wina redakcji (jestem tego pewnien) a w 100% drukarni w której te pismo jest drukowane otóz strona gdzie jest artykul o mandarynie jest prawie nie czytelna (tekst jest w odcieniu jakies 50 % czarnego koloru), powinno sie na takie rzeczy zwracac uwage w koncu jest to pierwszy numer.

Pospiech jest zlym doradca.

Pozdrawiam redakcje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do Sheepa: najwyraźniej niedokładnie czytałeś, albo masz na myśli inne czasopismo.

Rozumię jednak ze to pierwszy numer więc gratuluję wytrwałości i odwagi. Nie krytykuję gdyż w okresie raczkowania wiele można i należy wybaczyć. Mam nadzieje że każdy kolejny numer będzie lepszy od poprzedniego i pozbawiony błędów - zwłaszcza tych merytorycznych.

Pozdrawiam

Tomek

380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomku jak już pisałem nie jest to wina Redakcji, dlaczego podalem to do wiadomosci ano może dlatego że sam pracuję przy drukowaniu różnego rodzaju akcydensów i wiem co to znaczy jakość.

Myślę że Redakcja weźmie tą informację za dobrą monetę a nie za wbijanie szpilki w pewną czść ciała.

Merytoryczna strona czasopisma jest moim skromnym zdaniem bez zarzutu natomiast w czasach dzisiejszych liczy się także estetyka i wygląd. (skończyły się czasy gdy drukowano byle jak i wszystko miało się w....)

P.S. Do Redakcji, numer ten wymienię sobie w sklepie akwarystycznym w którym go nabyłem w W-wie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.