pawcio1980 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) leje rb od pol roku , generalnie troche inaczej niz wszyscy ale efekty widac - fiolke rb rozpuszczam w 100ml wody (taki pojemniczek po bakteriach mam) i daje 2-3 nakretki roztworu tygodniowo po 1 na raz (starcza wiec na jakies 2tyg takiej porcji a buteleczke z roztworem trzymam w lodowce) , odpieniek oczywiscie pada praktycznie od razu po wlaniu na kilka godzin, karmie pod wieczor, koraliki bardzo zadowolone. pozdrawiam Edytowane 28 Listopada 2012 przez pawcio1980 (wyświetl historię edycji) Cytuj zoasy to kwintesencja koralowców solanka ponownie kreci się od czerwca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 28 Listopada 2012 chyba kazdy pokarm z tranem bedzie wpywal na odpieniacz Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 20 Września 2013 mam pytanko, a mianowicie... dostałem kilka ampułek Reef Booster tylko nie mam pojęcia jakie są stare. Czy jest jakiś termin ważności stosowania? Może lepiej odpuścić i nie ryzykować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dieter25 Zgłoś Napisano 20 Września 2013 (edytowane) zapytaj tego co Ci dał ale raczej nic się nie powinno stać ,po drugie chyba nie masz sensu na razie stosowac reefbostera bo masz swieze akwa mało korali a wierz mi potrafi namieszac po przedawkowaniu Edytowane 20 Września 2013 przez dieter25 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s Zgłoś Napisano 20 Września 2013 mam pytanko, a mianowicie... dostałem kilka ampułek Reef Booster tylko nie mam pojęcia jakie są stare. Czy jest jakiś termin ważności stosowania? Może lepiej odpuścić i nie ryzykować? Jak by było coś nie tak to by ampułki rozsadziło Nie martw się o termin przydatności. Od cioci UNRY przecież nie dostałeś tych ampułek. Cytuj Pozdrawiam, Adam. blog: www.solniczkawbaniaku.pl, fb: www.facebook.com/solniczkawbaniaku/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach