Skocz do zawartości
Przemek

ReefShop.pl

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z uruchomieniem nowej wersji sklepu ReefShop.pl wszystkich chętnych pragniemy zaprosić na zakupy - do końca tygodnia prawie wszystkie zwierzęta w nowych, niższych nawet o 40% cenach(!) a także kilka hitów cenowych - jak choćby super wydajne ślimaki po 20zł oraz skała w cenie 36zł/kg(import Indonezja!)

Zapraszamy

ReefShop.pl

PS. Zwierzęta sa nadal aktualnie wprowadzane do oferty... W piatek spodziewamy się kolejnej dostawy - ale o tym wkrótce na stronach sklepu...

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

design przyjemny

niestety fotki znacznie zmniejszone, osobiscie wolalem te wieksze

test sygnaturki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Dla mnie najważniejsze że są opisy przy każdym gatunku, to pomaga w ewentualnym wyborze, więc jeśli o mnie chodzi ;)

Pozdrawiam Roman

gdzie jest nemo ? www.republika.pl/akwariummorskie/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładnie ale faktycznie większe zdjęcia były lepsze. Ale i tak dobrze że zdjęcia są danego produktu a nie jakieś przykładowe.

No i dobrze ze wprowadzono działy - następna dostawa i na zamówienie. Miejmy nadzieję że będzie aktualna lista to będzie super.

Osobiście zastanawiam się nad fioletowymi grzybkami - bardzo ładne. Tylko najpierw porozstawiam zamówione na jutro ricordea pomoarańczowe i zobacze gdzie ew. można wcisnąć fioletowe.

550L, ATI BM 200, 2x Tunze Stream 6100, Nano Wavebox + UPS, obieg OR3500, 2x80W 2x54W T5 + 210W LED CREE, sciemniane oswietlenie, komputer Profllux II plus EX, sump 110L, filtr z Bio pellets ok 1L, chłodziarka AM500, 65kg LR, 25kg LS, pokolce , błazenki, anthiasy i inne, głównie korale LPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie dostałeś ricordea pomarańczowe-choruję chociaż na szczepkę;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez, ciezko trafic nawet w Niemczech ;)

http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaprzyjaźniony sklep zamówił mi w aquanurcie w poznaniu - nie wiem niestety jak wygląda. Przy zamówieniu telefonicznym pytałem się jakiego jest koloru ta ricordea i powiedział że zółtawo-pomarańczowa (i zielone tez mają). Zamówiłem też jaskrawo czerwone grzybki (podobno ładne) i watermelon discosoma (chyba w paski).

Niestety z grzybkami i zoanthusami to loteria.

Zobaczymy jutro jak ją odbiorę - ale jak dotychczas z aquanurtu ładne korale kupowałem (tyle że wcześniej wybierałem osobiście jak znajomy kupował towar do swojego sklepu zoologicznego).

Jednak to jest hurtownia i chyba nie można w detalu kupić (tak mi się wydaje przynajmniej).

Ja z kolei choruje na niebiesko-różowe-żółte (lub coś w tym klimacie multicolor) ricordea florida - jednak nigdzie u nas nie widać takich jak na razie.

No i sexy shrimp - tez nigdzie nie moge znaleźć - także jak przemek gdzieś zobaczysz to ja się od razu piszę na 3szt. krewetek.

550L, ATI BM 200, 2x Tunze Stream 6100, Nano Wavebox + UPS, obieg OR3500, 2x80W 2x54W T5 + 210W LED CREE, sciemniane oswietlenie, komputer Profllux II plus EX, sump 110L, filtr z Bio pellets ok 1L, chłodziarka AM500, 65kg LR, 25kg LS, pokolce , błazenki, anthiasy i inne, głównie korale LPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pliz zlituj sie, nie zooksantusy tylko zoanthusy ;)

one nie mieszkaja w zoo, tam jest tylko jedno "o" ;)

test sygnaturki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no fakt mieszkają u mnie w akwa ;) - juz poprawiłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smk mozna kupic w aquanurcie normalnie w detalu nawet zywa skale mieli ja bodajze za cos kolo 33-37zl wiec nie tak zle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A no to całe szczescie w hurcie maja inne ceny ;)

Ale przeciez handel to nie działalość charytatywna i trzeba zarobić na ZUSy, podatki, czynsze itp. Więc uważam że za tą skałe co ma przemek 36zeta to bardzo mało (jeśli faktycznie taka jest jak na zdjęciach).

Zresztą w końcu post miał być o reefshopie wiec nie wspierajmy przemkowi konkurencji - przynajmniej nie w tym poście ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ta skala w koncu dojechala do reefshopu? miala byc tydzien temu

test sygnaturki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skała dojechała - tyle że jak pisałem była pod zamówienia - tzn prawie w 100% została sprzedana ...

Dziś o 4 w nocy wróiclismy z dostawą - ryby, i bezkręgi, miękkie, LPSy oraz SPSy

Zdjęci aod poniedziąłku

Acha - no i tridacny wreszcie są 8) - rozmiar 12-15cm - wszytskie sprzedane ;)

Pozdrowienia

Przemek

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nie mowcie, ze akwarystyka morska w Polsce dopiero raczkuje. Towar przewaznie wysprzedany zanim znajdzie sie w sklepie ;)

http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po ile i jakie były te przydacznie, masz może zdjęcia? Ja niedawno kupiłem Tridacna Deresa niebieska Ok.12cm. dałem 350 zl., ale warta jest tej kasy. W tym sklepie gdzie kupowałem mieli jeszcze kilka, jedna ładniejsza od drugiej Trudny wybór miałem. Mogę przesłać foto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przydacznie od 10-14cm - cena 450zł, odmiany derasa, squamosa.

Z pozostałych informacji - ropoczelismy wprowadzanie do reefshopu.(tego co ostało się po nalocie stałych bywalców :wink )

Pozdrawiam

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.