Skocz do zawartości
darekkuku

kilka fotek

Rekomendowane odpowiedzi

odkąd pozbyłem się 13 ryb z mojego zbiornika,wkońcu zaczęło wszystko wracać do normy:) nie mogłem sobie poradzić z azotanami itp,poprostu wszystko mi się pieprzyło. teraz znów zaczyna być fajnie . jeszcze za wcześnie na pochwalenie się całym zbiornikiem ,ale kilka fotek już mogę zapodać 281-para.jpg przestrzegam przed tymi małymi rozgwiazdami (takimi jak na foto) obrzerały mi ostatnio skałkę zoanthusów:( dobrze ,że sie kapnąłem .

281-lysmata.jpg

281-xenia.jpg

281-zooa.jpg

281-kon.jpg

281-zoa2.jpg

360l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek teraz ja walczę z no3 ale powoli schodzę do dołu :)

Ps No widzę że wraca do normy najbardziej po zoa ,:clowning

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jacku a mówiłeś ,że robisz FO :clowning jak tam rybki , wszystko oki?

360l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rybki spoko a akwarium powoli zasiedlam koralami , mam już plany na obsadę i wydaje mi się ze już jest w baniaku ten potencjał na który czekałem myślę że za miesiąc dam pierwsze fotki ,oczywiście jak znajdę kogoś kto zrobi fajne fotki bo jakoś ja jak robie to nie widac tego co jest w akwarium.

P.S. Przede mną parę zmian ale dzięki Sebowi jakoś wziąłem się jeszcze bardziej za baniak

"Dasz radę, nie martw się mam wrażenie że masz to "coś" co jedni nazywają wyczuciem inni ręką do akwarium a ja to nazywam "czutką".

(widzę potencjał),Do tego chłopaki z Lublina bardzo mi pomagają

Oczywiście SEB pozdrawiam

Olek i Rafał sorry za męczenie ale ktoś musi mi pomagać :clowning

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to było w pewnym filmie JAcu ? " My psy musimy trzymać się razem" - psy mżemy zamienić na morszczaki -także męczmy się na wzajem.

Przepraszam za zdanie offtopicowe.

Darek super fotki! - czym "pstrykasz" ?

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek super zoa:) Czekamy na jakiegoś FTSa :clowning.

Jacek może jutro byśmy coś zmęczyli :)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@darek to po odjeciu 13 ryb ile ci zostalo? Ile ty ich tam miales? :clowning

ps-fajne foty, zoasy super

380l FOWLR sie robi, beda rybki...

190l kosteczka, na ledach, pare rybek, same lps i zoaski, sprobuje to zrobic jak nalezy tym razem...

link do kostki: http://nano-reef.pl/...ow/#entry656361

link do FOWLR: http://nano-reef.pl/topic/91587-380l-fowlr-nie-ma-jak-rybki/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
danp :

@darek to po odjeciu 13 ryb ile ci zostalo? Ile ty ich tam miales? :clowning

ps-fajne foty, zoasy super

zostały mi 2 dokupiłem 8 zdechło 5 = 5 :) ale to już same maluszki :D

360l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek a możesz podać jakie miałeś NO3 z tamtą obsadą a jakie masz teraz ,no i oczywiście daj fotkę całego baniaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.