r.a.f. Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2014 Ja tak średnio 20, 25 tysięcy w sezonie, ale zdarzało się 30 tyś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miklas Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2014 Ja 100 jak dobrze pójdzie i kolega motocyklista ma wesele (małe dzieci) ale zdarzały się sezony po 30 i 40 kkm Pozdrawiam, Marek (z telefonu) Cytuj 294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cherry_ukasz Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2015 Witam, Jest tu jakiś kolega motocyklista z Bielsko-Białej? Jest tam motocykl do sprzedania, który mnie interesuje, ale kawałek drogi tam mam, więc jakby ktoś mógł pomóc - proszę o kontakt na PW Serdecznie pozdrawiam Cytuj www.podforak.rzeszow.pl --->PODkarpackie FORum AKwarystyczne Parametry mojej solniczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turek87 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2015 Witam szkoda że dopiero dziś znalazłem ten temat mam ZX9R i jak ktoś z okolic chętny żeby polatać zapraszam na PW ( oczywiście czekamy na wiosnę ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumun Zgłoś Napisano 4 Lutego 2015 Ja tam motocyklistą się nie czuję, nigdy nie byłem i nie będę ale w garażu stoją trzy piździki; Komar3, Jawa kaczka i Żak. Latem z moja panią ganiamy sobie po okolicy :-) Cytuj Akwarium 120x50x50, ATI 8x54w dimm, Skimmer DIY, Tunze6025, JVP102, JebaoWP25, DSB-Refugium Poprzedni baniak: http://nano-reef.pl/topic/44325-przesiadka-na-wiekszy-baniak/page__p__428249__hl__%2Bpierwsza+%2Brafa+%2Brumuna__fromsearch__1#entry428249 Pierwszy baniak: http://nano-reef.pl/topic/40486-50l-pierwsza-rafa-rumuna/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arnik86 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2015 Suzuki Bandit GSF650 Może jest ktoś i z mojej okolicy? Oby cena pb95 nam się utrzymała przez całe lato :-) Pozdrawiam Cytuj 250L + 120L sump wystartował 13.9.2016 Ok 20kg skały Siporax 13L Szkło 100x50x50 przód i boki opti Obieg Jebao Dct 6000 odpieniacz DIY na pompie New Jet 6000 i meshu made by Robas78 lampa 6x39 1xJebao rw-15 Dozownik Jebao dp-4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 4 Lutego 2015 chyba ze znajdzie się jakiś nowy POdatek. Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2015 chyba ze znajdzie się jakiś nowy POdatek. Szanowny kolego tutaj jest temat o pasji do motocykli a nie o antyrządowej propagandzie - wyluzuj.... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 16 Maja 2015 mamy pytanie dot. podłączenia halogenów. Zakupiłem zestaw halogenów led o mocy 15W szt. Niestety w zestawie nie ma wyłącznika jak również przekaźnika i tego właśnie dotyczy moje pytanie. Czy do takiej mocy potrzebny jest przekaźnik? Chcę je podłączyć, pod tylną lamę, aby można je było włączyć tylko jeśli stacyjka jest włączona. A może macie jakieś inne pomysły jak to ogarnąć? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 jeździ ktoś Triumphem? jak wrażenia, koszty części, użytkowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m-babka Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2016 jeździ ktoś Triumphem? jak wrażenia, koszty części, użytkowania? Rocketem? Ja mam w XJR halogena podłączonego pod światło mijania a w H4 100/130W przepalam krótkie żeby nie świeciło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2016 Wyglądam przez okno i wszędzie biało.... pozostaje tylko powiedzieć, byle do wiosny i odśnieżać podwórko a wiosną... wiatr we włosach...komary w zębach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laris52 Zgłoś Napisano 10 Marca 2016 jaką 125 polecicie na początek? zastanawiam sie and czymś bardziej przewiewnym na wakacje, niż moja wysłużona honda HRV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach