SkoczekPL Zgłoś Napisano 21 Września 2010 Call of Duty: Black Ops - od 9 listopada Medal of Honor(2010) - od 15 października Assassin's Creed Brotherhood - od 11 marca 2011 Oj będzie się działo Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miesoarmatnie Zgłoś Napisano 21 Września 2010 ale i tak CS.16 RoX ) Cytuj Zbiornik: 330+Sump Swiatlo: ATI Sunpower 8x54 Odpieniacz: Deltec APF600 Pompa Obiegowa: Jebalo 3000 Cyrkulacja: 2xJebalo wp25/R8 RO/DI: RO-MAN 75GPD SOL: Tropic Marine Start: 01.01.2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 22 Września 2010 Eee tam, szczelanki jakieś terefere. Ważne, że Civilizacja V wyszła wczoraj. A w ogóle to TA+Third Age http://www.youtube.com/watch?v=CHWzW88DLxo Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 22 Września 2010 A ja ciągle łupię w Thief I i II, do tego Morrowind z dodatkami i modami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SaltMen Zgłoś Napisano 22 Września 2010 Mass Efect 1 i 2, Mafia 2, Starcraft 2 i mam poki co, co robic ...;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 22 Września 2010 Moze jaks mala wymiane mozna by uskutecznic? Troche tego mi sie juz nazbieralo - oczywiscie wszystkie legalne, uzywane Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 22 Września 2010 Adam super pomysł. Jeśli gry są legalne, to legalnie możemy o nich rozmawiać i się wymieniać. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 22 Września 2010 No, przynajmniej tym razem mnie ktos pochwalil . Szartofalem Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 Zgłoś Napisano 22 Września 2010 U mnie teraz Mafia 2 rządzi, giera jest po prostu za***ista...no i czekam na crysis 2 (będzie się działo:googleye) Cytuj pozdrawiam Maciek Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 22 Września 2010 Szkoda tylko , że gry wciąż są takie drogie . Twórcy tłumaczą się tym , że jak nie będzie piratów to gry będą tańsze ale spójrzmy tutaj np na Konsolę PS3 , piracki rynek praktycznie nie istnieje a ceny gier kosmiczne ... Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzejanc Zgłoś Napisano 22 Września 2010 #284637 Jader :Eee tam, szczelanki jakieś terefere. Ważne, że Civilizacja V wyszła wczoraj. To jest właśnie to co tygrysy lubią najbardziej. Wychowałem się na CIV1, CIV2. Teraz śmigam cały czas na CIV3, bo 4ta część mi się nie podoba, ciekawy jestem jak będzie z tą najnowszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 22 Września 2010 To co lezy w tej chwili na polce u mojego syna: Jesli ktos bedzie chetny to prosze o info Jak widac chlopak lubi postrzelac. W realu tez Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen Zgłoś Napisano 22 Września 2010 ja tam strzelanki uwielbiam ale cały czas siedzę w cod 4 bo kolejne wersje to podobno porażki były mnie akurat nie interesuje tak bardzo gra w single co gra w multi i jak tam patrze to medal będzie lepszy od nowego coda , cod nie naturalnie szybki w niektórych momentach ...:/ Call of Duty: Black Ops Medal of Honor http://www.youtube.com/watch?v=E3EUHaUIZFI&feature=related Cytuj akwarium 375l. , sump 126l. Pozdrawiam Damian Dombrowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 22 Września 2010 #284684 grzejanc :Teraz śmigam cały czas na CIV3, bo 4ta część mi się nie podoba, ciekawy jestem jak będzie z tą najnowszą. A próbowałeś moda Fall from Heaven II do c4? Bo mnie on powalił na kolana, zabił, zatopił i zauroczył http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=171398 Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
max1974 Zgłoś Napisano 22 Września 2010 zaraz sie pewnie okaze ze sie lejemy w necie na mulitplayerze nic o sobie nie wiedzac Trzeba zobic ekipe reef killers Cytuj Zbiornik 95x50x50 os 7x17W + actinica Led APF600 ,2x Koralia 3, sump 80L einheim 1250 start 10.2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen Zgłoś Napisano 22 Września 2010 #284702 max1974 :zaraz sie pewnie okaze ze sie lejemy w necie na mulitplayerze nic o sobie nie wiedzac Trzeba zobic ekipe reef killers jestem jak najbardziej zaaaa hehehe Cytuj akwarium 375l. , sump 126l. Pozdrawiam Damian Dombrowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubaaas Zgłoś Napisano 22 Września 2010 Xbox360: COD4, COD WAW, COD MW2... i czekanie na Black Ops. Ostatnio bardzo rzadko (ekipa juz sie na mnie obraza, ze wole o jakis tam rybkach czytac... Cytuj 1248l+700l (3x400W+6x39W, BK250, 2x8000l/h obieg, 60X Tunze cyrkulacja i inne graty...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZenonPL Zgłoś Napisano 22 Września 2010 rFactor2. Pewnie będzie za pięć lat. Ale czekam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzejanc Zgłoś Napisano 22 Września 2010 #284701 Jader : #284684 grzejanc :Teraz śmigam cały czas na CIV3, bo 4ta część mi się nie podoba, ciekawy jestem jak będzie z tą najnowszą. A próbowałeś moda Fall from Heaven II do c4? Bo mnie on powalił na kolana, zabił, zatopił i zauroczył http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=171398 Nie próbowałem, ale wg mnie przeróbka strategii takiej jak CIV na RPG to porażka. Nie ma to jak stary dobry klimat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas Zgłoś Napisano 22 Września 2010 Quote #284702 max1974 : zaraz sie pewnie okaze ze sie lejemy w necie na mulitplayerze nic o sobie nie wiedzac Trzeba zobic ekipe reef killers raczej reef keepers albo builders bo killers brzmi jakbysmy pracowali dla BP PS3 - czekam na black ops ;] i nowa F1 ;];] Cytuj akwa 160x60x60 - RED SKIM 250 NewJet 6000 cyrkulacja wavebox, ts07 - 2x250w HQI + 4x54w t5 www.LMstudio.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orindaben Zgłoś Napisano 22 Września 2010 ja jestem fanem f1 i niedlugo kupie ps3 pod ta gre bo na kompa mi nie wejdzie,mam do tego kierke g25 ogolnie gram na Rfactor Cytuj kostka 45x45x45,Tunze Osmolator Uniwersalny Nano,Tunze Comline Reefpack 250,tunze 2x 6015,lampa AQL-C64(***) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas Zgłoś Napisano 22 Września 2010 heheh no ja swoja konsole kupilem dla tej gry ;] tzn dla jej wczesniejszej wersji ;] ta nowa po screenach zapowiada sie niezle ;];] Cytuj akwa 160x60x60 - RED SKIM 250 NewJet 6000 cyrkulacja wavebox, ts07 - 2x250w HQI + 4x54w t5 www.LMstudio.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orindaben Zgłoś Napisano 22 Września 2010 to jak kupie pewnie sie spotkamy na online ale teraz gram w nfs world szczeze tandeta ps.no i od 3 lat bloodwars r1 Cytuj kostka 45x45x45,Tunze Osmolator Uniwersalny Nano,Tunze Comline Reefpack 250,tunze 2x 6015,lampa AQL-C64(***) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus Zgłoś Napisano 22 Września 2010 COD2 - najlepsza, najklimatyczniejsza wersja -jakby co to chętnie bym popykał z kolegami od słonej wody. Podawać adresik i bum bum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azja-83 Zgłoś Napisano 22 Września 2010 X360 Assassins Cread 2, UFC 2010, Sniper Czekam na nowego Hitmana Cytuj .:: 300L ::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach