Gość AnT Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 i bym zapomniał http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UOYFbVsFr5o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.p Zgłoś Napisano 12 Maja 2012 @ANT,posluchaj tego koncertu,ciarki na plecach odpoczatku do konca,ja zdecydowanie jako wokalistke wole Tarje TURUNEN Cytuj bez morskiego akwa tez mozna zyc, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 27 Maja 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Jg-DCIhnl8s Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) @ANT,posluchaj tego koncertu,ciarki na plecach odpoczatku do konca,ja zdecydowanie jako wokalistke wole Tarje TURUNEN wymiata, czapki z głów a te dwa kawałki puszczone ciut głośniej masakra, ma kobieta potężny głos Edytowane 28 Maja 2012 przez DarekB30 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 28 Maja 2012 Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.p Zgłoś Napisano 28 Maja 2012 @darekb30,podpisuje sie pod tym calym sercem,Tarja ma niezwykly wokal,jest niezwykle uzdolniona wokalistka,slucham tego w pracy,jak wracam,czesto w domu i nigdy nie mam dosc,muzyka niezwykle dynamiczna,porywajaca sluchacza , sorki ,ale nie moglem sie powstrzymac,ta muzyka ma Dusze Cytuj bez morskiego akwa tez mozna zyc, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) @ANT,posluchaj tego koncertu,ciarki na plecach odpoczatku do konca,ja zdecydowanie jako wokalistke wole Tarje TURUNEN pisałem gdzieś wcześniej O Tarej - WYMIATA nawet dzwonek w kom.mam Nightwish taki http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=y2zVlvdR0p8 wymiata, czapki z głów puszczone ciut głośniej masakra, ma kobieta potężny głos te też spoko http://www.youtube.com/watch?list=PL1AB7F161EBF154C0&feature=player_detailpage&v=qU0z96FfFwk na koniec posta mała wiązanka polecam od min. - 04:12 nie myśl że ktoś puka do drzwi http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HX2QfFtGEVc Edytowane 28 Maja 2012 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) dla wszystkich morszczaków http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uCg2BoKiuOM Edytowane 28 Maja 2012 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2012 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czesioczesio1 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2012 (edytowane) KNŻ Mój odnośnik Edytowane 4 Czerwca 2012 przez czesioczesio1 (wyświetl historię edycji) Cytuj akwarium 120x60x60 w tym panel 30x60x60 odpieniacz Tunze 9410, cyrkulacja 2x Tunze 6045, obieg Tunze Silence 2400l, oswietlenie led 132w, 50kg LR, 19kg LS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2012 energetyk na ten deszczowy dzien Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hawok Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2012 ...to i ja coś dołożę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hawok Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hawok Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hawok Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 (edytowane) ...polecam sprawdzić(gościu robi muzę na żywo,na ulicy) ... często występuje w Polsce-koncerty pierwsza klasa-fullrespecta!!! bylem w Krakowie na zywo. B fajnie, choc ta jego laska to lepiej zeby tylko pieniadze do kapelusza zbierała... z dala od majkorfonu pozdrawiam. luft Edytowane 19 Czerwca 2012 przez luft (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hawok Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 Tricky... koncert 30 czerwca 2012 na Plaży Śródmieście w Gdyni-wstęp freeeee obecność obowiazkowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hawok Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 fajne Darek daj sobie głośniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 (edytowane) fajna płyta polecam jak ktoś lubi takie brzmienie Slash - Apocalyptic Love (tytuł płyty ) Edytowane 17 Czerwca 2012 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 http://www.youtube.com/results?search_query=The.Playing.For.Change.Foundation&oq=The.Playing.For.Change.Foundation&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=youtube.12...38020.38020.0.40368.1.1.0.0.0.0.229.229.2-1.1.0...0.0.qD323xO2sRM zobaczcie proszę jak ludzie żyją muzyką, uliczni muzycy z różnych krajów, seans fantastycznej muzyki na kilkadziesiąt minut. Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 moi kumple z podworka Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) @AnT Świetny ten Slash. Już zapomniałem o istnieniu takiego gościa a super się słucha. Właśnie kupiłem wersje z dvd. Dzięki Edytowane 19 Czerwca 2012 przez tomasz (wyświetl historię edycji) Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 @AnT Świetny ten Slash. Już zapomniałem o istnieniu takiego gościa a super się słucha. Właśnie kupiłem wersje z dvd. Dzięki spox ale fajne brzmienie też sobie słucham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach