Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 11 Września 2013 (edytowane) Zastanawialscie sie czasami dlaczego lubicie taka muzyke a nie inna? Co mowia nasze preferencje muzyczne o psychice, osobowosci i sklonnosciach. Edytowane 11 Września 2013 przez Grzegorz Dyzma (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzeniu3754 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 muzyka wiele mówi o człowieku.... Ludzie słuchający "peji" zdecydowanie mają coś do zarzucenia światu że nic się nie dzieje w ich życiu itp dlatego piszą i śpiewają o patologii itp. a ludzie słuchający muzyki instrumentalnej czy np. Kazika zdecydowanie częściej biorą sprawy w swoje ręce i nie czekają aż np. praca sama przyjdzie i od razu będzie 2500zł na rękę. ale to tylko takie moje wywody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 11 Września 2013 Znawcy muzykoterapii uwazaja ze muzyka jest jezykiem i sposobem wyrazani wlasnego ja, wiec Twoje wywody sa jak najbardziej prawidlowe. To jaka muzyke lubimy, sluchamy i puszczamy innym mowi wiele o nas samych. Czy to sprawiedliwe czy nie, ale majac moc decyzyjana przyjmowania ludzi do pracy, pytal i bralbym pod uwage ich preferencje muzyczne. Polowa OUT juz na wstepie Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raf Zgłoś Napisano 11 Września 2013 Ja słucham peji niektórych kawałków nie mam nic do zarzucenia światu słucham także klasyki,muzyki do medytacji czyli jakieś chilloutu,trance.Ostatnio próbowałem zrozumieć Heavy metal-cieżko dla morszczakow lubiących spokój polecam vangelis - oceanic płytka ,utwór fields of coral np Cytuj Deltec Microreef 200l Max spec 160w16k.3*mpw10wes.Reeflink. Vertex 150.Vertex Libra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moroland Zgłoś Napisano 12 Września 2013 Według mnie dużą role ma rownież okres dzieciństwa i dorastania,jaka muzyka nam towarzyszy w tych etapach zycia,pozniej kieruje naszymi wyborami muzycznymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tuptus Zgłoś Napisano 21 Września 2013 Takie tam do poduszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaziko Zgłoś Napisano 21 Września 2013 (edytowane) parę lat nie odzywalem sie w tym wątku wiec teraz nadrabiam mam ten problem, ze slucham bardzo różnej muzyki... ciężko się zdecydować. ale to ostatnio na topie ... czasami słucham nawet z włączonym mute aby wizja była... a wiecie , że ta brunetka z teledysku to polka z pochodzenia ? najładniejsza w calym teledysku Edytowane 21 Września 2013 przez kaziko (wyświetl historię edycji) Cytuj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaziko Zgłoś Napisano 21 Września 2013 Cytuj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaziko Zgłoś Napisano 21 Września 2013 Cytuj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaziko Zgłoś Napisano 21 Września 2013 i jeszcze z ost : http://www.youtube.com/watch?v=0twNRjVdxWo&list=PLAT0gmjrHLGVGXgftrxvF7bw1Zfizue44&index=17 http://www.youtube.com/watch?v=OcxQfCZ_9V8 Cytuj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 21 Września 2013 Moim zdaniem najlepszy koncert jaki zagrali... http://www.youtube.com/watch?v=JKpHmn78lew Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 2 Października 2013 Mrówka - dziękuję, tylko tyle. Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 2 Października 2013 Poleciał już Archangel teraz Power of Darkness rewelacja Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 2 Października 2013 jest moc Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 3 Października 2013 Spokojnie Mrówka już wygooglowałem co sie da Ze swojej stromy mogę polecić ścieżkę dźwiękową z filmu THROUGH THE NEVER zasadniczo to dwupłytowy koncert Metallici. Jak dawno ich nie słuchałem to teraz ten koncert wałkuje non stop w aucie Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 7 Października 2013 Więc ? Lubimy mocne brzmienie Rock- heavy metal. Ale to są nasze pokolenia. Młodziaki słuchają takiej mówionej i klepanej, ja to tego nie czuję! Jakby jakiś rockowy kawałek, wyjąć perkusję i gitarę i mówić wiersze! FEE!!!! Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 16 Października 2013 (edytowane) Edytowane 17 Października 2013 przez Ben_sage (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 17 Października 2013 Piękne. Byłem kilka lat temu w Chorzowie jak chłopaki grały. Super Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 18 Października 2013 A ja puszczę to Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Coś dla miłośników spokojniejszego "brzękania",raczej spoza mainstreamu,niestety...Dla mnie perełka http://www.youtube.com/watch?v=GMWVsg3-kj0 Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrar Zgłoś Napisano 25 Października 2013 (edytowane) Edytowane 25 Października 2013 przez Andrar (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 25 Października 2013 A jeśli ktoś lubi Tori i covery,to jest świetna płytka : Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrar Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maxevans Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach