milady Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 Tofik nie bądź taki szowinista Panie też miały w tym swój udział Ja nie jeżdżę szybko, ja latam powoli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitekzawada Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 czy pomyslodawca pomyslu na rekord pomyslal ze nie uda sie wszystkim zalogowac,mnie wyzucalo przez 10 min zanim sie zalogowalem,pozatym ten rekord to jakas dziecinada OW 800l+sump240l,BK250,obiegowa RD6500,cyrkulacja 3*6105,profilux,oswietlenie 3 sztuki Pacific Sun 120W Master,Kalkreaktor,a gratow to jeszcze wiecej co nie potrzebuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biologista Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 User umum_seditonano already has more than 'max_user_connections' active connections Też to miałem Akwarium - miejsce ciekawych przemian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 A przepraszam! Bo to właściwie przez Ciebie! To Ty jako ostatnia zdaje się zalogowałaś i dopełniałaś masy krytycznej Moje skromne 200L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 NO tak czy siak - dzięki wszystkim za zabawę SQL to jednak bydle jest Przemek ile jest ustawione max unikalnych połączeń ? Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 chyba większość miała problem z serwerem,cały czas wyrzuca :cursin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub1280 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 rekordu niema ale serwer załatwiliśmy ort do poprawy, pkt. 8 Regulaminu Nano rafka 80l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milady Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 Tofik no oczywiście Biorąc pod uwagę fakt, że średnio co 15 minut mnie stąd wywalało, a byłam już tu od ok 17 Ja nie jeżdżę szybko, ja latam powoli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 Wnioskuję że wcześniej było ponad 400 ;] a serwer zaczynał się walić już przy 170 Moje skromne 200L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 #316003 jakub1280 :rekordu niema ale serwer załatwiliśmy COś jak atak w stylu DoS Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azja-83 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 No i co serwer nie przyjął tyle wejść .:: 300L ::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milady Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 A swoją drogą należy nam się nagroda za zawieszenie serwera Ja nie jeżdżę szybko, ja latam powoli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azja-83 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 a widzę że mnie poprzednicy uprzedzili .:: 300L ::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 liczą się chęci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 Za zawieszenie serwera każdy zalogowany użytkownik nono-reefa +50% zwyżki na zakupy w reef-shopie ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 Hehe może zróbmy taką nową tradycję że raz w miesiącu będziemy kłaść serwer Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub1280 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 #316006 SkoczekPL : #316003 jakub1280 :rekordu niema ale serwer załatwiliśmy COś jak atak w stylu DoS Jakby niebyło sukces jakiś jest. ort do poprawy, pkt. 8 Regulaminu Nano rafka 80l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azja-83 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 @ Skoczek , aż się Przemek wk...wi .:: 300L ::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 Teraz proponuję zablokować stronę Sejmu Moje skromne 200L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milady Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 #316011 kapuhy :Za zawieszenie serwera każdy zalogowany użytkownik nono-reefa +50% zwyżki na zakupy w reef-shopie Hmmm to chyba zacznę się cieszyć, że wywalało Ja nie jeżdżę szybko, ja latam powoli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 Cos mi sie wydaje ze to 423 to troche z palca wyssane. Mnie tez wywalalo. 187 to co mi udalo dzis zaobserwowac i poki co to uznaje za rekord Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maruda Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 następnym razem proponuję zatytułować taką akcję "Ile połączeń uwali nasz serwer" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytan69 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 #316010 erni :liczą się chęci dokładnie poza tym wiemy ile miej więcej osób odwiedza regularnie forum tj około 170 zalogowanych i jakaś setka gości 112L 4x24w;5000l/h ~21kg LR; 3kg LS zapraszam również na moją stronkę nie akwarystyczną związaną z zarabianiem w internecie http://www.e-krezus.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milady Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 #316015 Tofik :Teraz proponuję zablokować stronę Sejmu Zostałoby to zauważone dopiero po jakimś miesiącu Ja nie jeżdżę szybko, ja latam powoli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2011 #316017 Grzegorz Dyzma :Cos mi sie wydaje ze to 423 to troche z palca wyssane. Mnie tez wywalalo. 186 to co mi udalo dzis zaobserwowac i poki co to uznaje za rekord Ludzi onLine - gość to też user online Obecnie jest 76 gości i 186 zarejestrowanych użytkowników online. Ja tyle złapałem - tylko mnie wywalało więc może było ciut ciut więcej. Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach