Ben_sage Zgłoś Napisano 11 Października 2011 Szefie gdzie foty na tym radium ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcosB Zgłoś Napisano 11 Października 2011 No własnie gdzie te fotki też chciałem zobaczyć... Cytuj 1800L + 1500W + SPS = :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 17 Listopada 2011 Dalej masz mętną tą wodę ? Wypadało by wywiązać się z rzuconych słów , tu wiatru nie ma koleżko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 17 Listopada 2011 no przecież napisał ze korale pochowały sie za skały Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT Zgłoś Napisano 17 Listopada 2011 Bajzel taki ze nie ma co pokazywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romanxx2 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2011 Oj KIDULT prosisz wszystkich o pokazanie swoich zbiorników pod HQI 20000K a sam nie chcesz pokazać swojego .Tak wiele razy pisałeś o tych twoich super żarnikach RADIUM to je pokaż.A zasłaniasz się ,że bałagan w akwarium.Ja też mogę powiedzieć ,że mam akwarium 3000l tylko teraz nie pokażę bo żona tapetuje i przykryła tapetą .Oj nie ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 19 Listopada 2011 Czy są takie wspaniałe to nie wiem, jeśli nie będą to zdjęcia po przeróbce mogą troszkę zwodzić więc , może nie ma się co napalać są też inne żarniki 20k.Szkoda ze nikt więcej nie pokazuje zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach