Reefbos Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2012 ... Mnie to nie dziwi mamy inne zbiorniki... Pozdrawiam Teraz mamy prawidłowy przekaz. Jak wszystkie metody i środki u jednych działa u innych nie. Szkoda, że nie wiadomo dlaczego? Myślisz, że wielkość zbiornika ma coś do rzeczy? Przecież dawkowanie jest proporcjonalne do wielkości zbiornika i aktualnego poziomu PO4 i NO3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tuptus Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2012 Dla nie jako nowicjusza w temacie morszczyzny przeraża laboratorium jakie mają starsi i bardziej doświadczeni morszczacy. Na wszystko jest buteleczka Dlatego cieszę się że powstają takie firmowe programy które w połączeniu z ich solą pozwolą mi na dolewanie "magi" raz w tygodniu a nie na codziennym rytuale mieszania eliksiru życia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marine Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2012 Witaj tuptus Nie wszystko zloto co sie swieci Jak ktos kocha swoje hobby zrobienie eliksiru sprawia mu przyjemnosc Podmianki ,czyszczenie ,testy to jest czesc naszego hobby wieczna nauka Na starcie bylem zadowolony ze jest tyle produktow gotowych lejemy i wszystko pieknie sie rozwija Niestety zbyt piekne zeby bylo prawdziwe Trzeba zrozumiec potrzeby naszych podopiecznych czytac czytac czytac Dzien w ktorym odstawilem kupne zlote eliksiry okazalo sie ze wszysto zyje i ma sie znacznie lepiej Pozdrawiam Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marine Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2012 Teraz mamy prawidłowy przekaz. Jak wszystkie metody i środki u jednych działa u innych nie. Szkoda, że nie wiadomo dlaczego? Myślisz, że wielkość zbiornika ma coś do rzeczy? Przecież dawkowanie jest proporcjonalne do wielkości zbiornika i aktualnego poziomu PO4 i NO3? Dawke dobieramy do ilosci wody i stezenia fosforanow Uzywam wszystkie testy jakie red sea wyprodukowal jestem z nich zadowolony Caly program ktory maja jest ok ale niestety przy duzych zyzyciach mg.ca.kh jest za drogi No3po4x to jest nic innego jak vsv Tak ze zawartosc buteleczki jest dobrze znana morszczaka Cytuj DSB-REFUGIUM-AQUAFOREST POPRZEDNI ZBIORNIK MIEKASOW Boże chroń mnie przed wlewaniem czegokolwiek do zbiornika !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach