Skocz do zawartości
SkoczekPL

Pacific Sun - GHL LED kontroler

Rekomendowane odpowiedzi

Aloha :)

Zgodnie z zapowiedzią przedstawiam nową zabaweczkę.

GHL-PacificSun.png

Moduł umożliwiający podłączenie lamp typu Slave(CRP - 90W, 120W, 110W, 160W, 200W) do komputera Profilux - dzięki czemu możliwe jest symulowane wszystkich opcji/programów światła oferowanych przez producenta komputera.

(moon, dni deszczowe, burze, chmury)

Za pomocą komputera Profilux można sterować oddzielnie każdym kanałem - oraz oświetleniem moonlight.

W zestawie znajduje się:

- moduł PL-0776 oraz kabel połączeniowy - lampa - komputer Profilux.

CENA

Pierwsza mniejsza partia rozeszła się wcześniej po beta-testerach :googleye, ale Matthias już wysłał dużą pakę w kierunku Przemka. Fizycznie w sklepie będzie około 15 lutego ( "+" "-" dwa dni).

W wolnej chwili przełożę z "ichniego" na nasz tą część instrukcji Softu Profiluxa, która odpowiada za sterowanie tym modułem.

Jako ciekawostkę dodam tylko, że nowe lampy Pacific SUN czyli Metis i Galileo mają/będą miały* aktywny port sterowania GHL.

*Przy zakupie będzie możliwość wyboru albo lampa z komputerem, albo bez ale w zamian z modułem GHL w środku.

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy GHL wysilil sie choc troche i zrobil ten sterownik w formie cyfrowej.... :googleye czy bedzie tak jak przy singlekontrolerze tunze :) cena - cyfrowa :) wiadomo co pod maska? Procek czy jednak opampy?

Nadchodzi nowe... :lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dear Przemyslaw,

This controller for your lamps give possibilites for customer to use advanced light simulations - its mean, that everything which is output on the L-ports (1-10V) is converted to PWM.

So all simulation functions are also available for your lamp - like dawn, dusk, clouds, rainy days, storms - and everything which will be developed in the future - will be possible to simulate with PS lamps.

Best regards / Mit freundlichen Grüßen,

Matthias Groß

General Manager & Development

GHL Matthias Groß GmbH & Co. KG

Jung-Stilling-Str. 21

67663 Kaiserslautern

Myślę , ze to wszystko wyjaśnia.

pozdrawiam

Przemek

PS: Zapraszamy do dyskusji.

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.