Skocz do zawartości
Pietrek

[K] Kaskadę Taam Rio Nano Skimmer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kupię filtr kaskadowy z odpieniaczem Taam Rio Nano Skimmer. Jeżeli ktoś zna sklep gdzie można go dostać, lub posiada go i chce się pozbyć proszę o kontakt.

Pozdrawiam

Piotr

175L w obiegu, odpieniacz TUNZE DOC Skimmer 9410, NJ2300, Pacific Sun 90W + 2x24W ATI, VorTech10, Biopellets, małe refugium + 8W LED, pełny Balling, miękkie, LPS i łatwe SPSy

4117_4119.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w polsce tego nie kupisz boft miał sprowadzicć taki ze stanów i sprzedać napisz do niego

140l SHALLOW TANK :p 100x55 28h, Vortech MP10 es, Oswietlenie led 80w (*** loccutus),odpieniacz Deltec MCE300

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nowke z 13 wkladami weglowo fizelinowymi (zapas na pond rok) Wstepnie jest zarezerwowana Jesli kupiec do jutra sie nie zdecyduje to ja wystawie I odsprzedam bo mi juz niepotrzebna.

Ps Ozzi oska w nowce jest w 2 czesciach :googleye

Jest : BofT'owe +/- 288l w obiegu; 2x Maxpect Ethereal + ICV6, AquaMedic DC Runner 3.2, Gyre XF-330, Maxspect MJ- SK400, ~30kg rock, 10kg sand.

Było :  Mój Reefmax - Tunze 9002, 2 x Koralia nano 1600, Newjet1200, 1 x Ati Actinic, Aquablue plus, Aquablue special, ~15kg LR, ~6kg LS - start 13.01.2011 i nowy baniak 20L a w nim troche skałki i żwirku koralowego + krewetka modliszkowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To czekam jutro na kontakt, rezerwuje jeśli będziesz chciał ją sprzedać. Masz jakąś wiedzę może czy głośno chodzi ta kaskada?

175L w obiegu, odpieniacz TUNZE DOC Skimmer 9410, NJ2300, Pacific Sun 90W + 2x24W ATI, VorTech10, Biopellets, małe refugium + 8W LED, pełny Balling, miękkie, LPS i łatwe SPSy

4117_4119.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z racji tego, że z mojego roztrzepania nie doszło do transakcji z boft'em podbijam temat.

Nadal poszukuje odpieniacza z kaskadą w stylu: Taam Rio Skimmer albo Wave Niagara Skimmer 280,

nie mam możliwości zamówienia tego ze stanów.

Jeśli ktoś miałby takowy, posiadał namiary na sklep lub kogos to chciałby sprzedać

lub mógł sprowadzić bardzo proszę o kontakt.

4117_4119.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez bym chetnie taki sprzecik zakupił :mooning

45 literków,konikarium :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

up

4117_4119.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
#332856 Pietrek :

Nadal poszukuje odpieniacza

Witam!

Ja też myślałem o czymś takim, ale wolę poczekać na coś takiego, będzie gdzieś na koniec marca, początek kwietnia w Polsce (rozmawiałem z dystrybutorem) Hydora. Małe, zgrabne, pozbawia filmu z powierzchni, jak komin, a jednak to odpieniacz. Na YT można zobaczyć ten odpieniacz w działaniu, a na zagranicznych forach całkiem dobrze się o nich wypowiadają. Ja sobie odpuściłem kaskadę Taam. OK, cena pewnie będzie ok. 400zł, ale chyba warto.

Szaman

RO+DI, TDS, Koralia Nano 900, AquaClear50, grzałka 50W TetraTEC, sól IO, salimetr JBL, testów na razie brak

Nano Reef 30, 3,5kg LR, 4,5kg LS

Start 20.10.2011 wątek tutaj

szaman.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szaman - wszystko fajnie, ale ja potrzebuje coś zewnętrznego :) a ten jest wewnętrzny. Widziałem go już przeglądając zagraniczne fora.

4117_4119.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema a nie lepiej było by ci zakupić go np na jakiejś stronie zagranicznej wysłać im kasę i by ci wysłali?????

b63d73112ec74cf8f521afe581428e01u1573a17

Pozdrawiam.

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

próbowałem się zalogować do dwóch sklepów w których była ta kaskada i sklep deklarował możliwość wysyłki do Polski, niestety podczas rejestracji okazało się, że nie ma możliwości takiej wysyłki. Poza tym, nie mam karty kredytowej do płatności w takich sklepach.

4117_4119.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.