Waldemor Zgłoś Napisano 22 Maja 2011 czy wie ktoś co lub kto moze zlikwidować slimaki , które wypuszczają pajeczyne z dnia na dzień jest ich więcej , z góry dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 22 Maja 2011 Chyba niedawno czytałem tu na forum że mandarynek lubi czasem zjeść "sieć", i (tu już zupełnie nie jestem pewien) ślimaka... Możesz spróbować coś poszukać w tym kierunku... Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldemor Zgłoś Napisano 22 Maja 2011 mandarynek lata po akwarium i sieci go nie interesują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Jakiego masz mandaryna? Sieci w menu mają picturatusy (tak przynajmniej pisali forumowicze). Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubek_77 Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 czyli tzw zielone ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 ja mam niebieskiego i raz czy dwa widzialem ze skubal Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldemor Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 Synchiropus splendidus nawet nie polizał sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubek_77 Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 mój Synchiropus splendidus też ma gdzieś ślimaki osiadłe i ich sieci... wcina za to inne robactwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 23 Maja 2011 A mój z kolei wyciął całą populację... Nawet na ostatniej Favi jaką kupiłem był jeden ślimak, no i cóż... Nie ma Za to nie jada nic z "pańskiej ręki"... Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach