Wieczny Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2011 Witam chciałem się zapytać gdzie są w Krakowie jakieś sklepy z morszczyzną godne uwagi by kupić np. skałę,ryby,korale itp. co byście polecili, bo ja wiem tylko o jednym co było morskie akwa na św.Marka Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boft Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2011 Akwa Marin na Tatarskiej, polecam :-) Cytuj Jest : BofT'owe +/- 288l w obiegu; 2x Maxpect Ethereal + ICV6, AquaMedic DC Runner 3.2, Gyre XF-330, Maxspect MJ- SK400, ~30kg rock, 10kg sand. Było : Mój Reefmax - Tunze 9002, 2 x Koralia nano 1600, Newjet1200, 1 x Ati Actinic, Aquablue plus, Aquablue special, ~15kg LR, ~6kg LS - start 13.01.2011 i nowy baniak 20L a w nim troche skałki i żwirku koralowego + krewetka modliszkowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcosB Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2011 Byłem w kilku miejcach w okolicy śląsk/małopolska i takich koralowców jak na podhalańskiej w Krakowie nie uświadczyłem nigdzie. Polecam! Cytuj 1800L + 1500W + SPS = :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikaczu2000 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2011 Ma byc co nieco na Grzegorzeckiej w najblizszym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2011 Marcos, gdzie na Podhalańskiej dokładnie? Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanuszD Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2011 Marcos, gdzie na Podhalańskiej dokładnie? aquareef.eu ul. Podhalańska 7 Cytuj http://nano-reef.pl/topic/48524-moja-rafa/page__hl__%2Bmoja+%2Brafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikaczu2000 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2011 Marcos, gdzie na Podhalańskiej dokładnie? nr. 7 to tez sklep internetowy .... Na sklep z zewnatrz to nie wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcosB Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2011 Dokładnie na Podhalańskiej 7. Może w sprzęcie mają mały wybór, bo mają tylko swoje marki + kilka rzeczy ale naprawdę po korale SPS/LPS warto tam jechać. Nigdzie w południowej Polsce nie ma takich koralowców SPS jak u nich, cukiernia i tyle Pojedź, zobacz korale, daj znać... Pierwsza liga. Jeżeli ktoś pojedzie po koralowce i będzie niezadowolony dam sie wychłostać! Cytuj 1800L + 1500W + SPS = :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocan1 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2011 Fotorelacja z Krakowa: http://www.akwa-mania.mud.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2011 Fajny artykul!! Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikaczu2000 Zgłoś Napisano 23 Września 2011 Czy ktoś moze nabył jakieś zwierzaki na ul. Grzegourzeckiej kolo Hali Targowej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szajerka Zgłoś Napisano 16 Lutego 2012 W Krakowie od mniej więcej roku mamy nową perełkę z akwarystyką. Sklep Zy-rafa dodał morszczyzne do swojej oferty - na Grzegórzeckiej mają zbiornik 1200l, asortyment nieźle rozwinięty. Na Kazimierza też zaczynają coś większego stawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 17 Lutego 2012 W Krakowie od mniej więcej roku mamy nową perełkę z akwarystyką. Sklep Zy-rafa dodał morszczyzne do swojej oferty - na Grzegórzeckiej mają zbiornik 1200l, asortyment nieźle rozwinięty. Na Kazimierza też zaczynają coś większego stawiać. a dokładny adres? jakaś mapka? Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 19 Lutego 2012 Polecam fajny sklep internetowy Salarias - z możliwością odbioru osobistego w Krakowie Więcej rzeczy jest na allegro , a docelowo salarias.pl Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastek Zgłoś Napisano 19 Lutego 2012 Polecam fajny sklep internetowy Salarias - z możliwością odbioru osobistego w Krakowie Więcej rzeczy jest na allegro , a docelowo salarias.pl Tak jest, zaopatruję się w nim regularnie Cytuj Akwarium morskie 800 litrow w obiegu, 50kg LR + 20kg LS, Odpieniacz białek: WhiteSkim 250 12x54W T5 Słona woda płynie i coraz bardziej mnie wciąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yogher Zgłoś Napisano 20 Lutego 2012 czy Żyrafa jest taką perełką to bym się spierał jak widzę ich akwaria ... a co do salariasa to z czystym sumieniem również polecam Cytuj Aktualny baniak [209 x 60 x 60 cm] Poprzednie zbiorniki: http://nano-reef.pl/...l-yogher-vol-2/ http://nano-reef.pl/...zko-w-glowie-;/ akwarium morskie od 03.IV.2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurokr Zgłoś Napisano 23 Lutego 2012 Salarias - zna się na rzeczy . Cytuj akwa.240 l ,tylko miękie Sump 100 l, ośw .4 x54W + nocne, odpieniacz DIY, obieg 3000l ,cyr 2x6000 +1x3000 , start :04.11.2007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2012 wielokrotnie zamawialem z salarias_pl i wszystko szybko i sprawnie najwazniejsze ze aukcje sa fajnie opisane i jest szybka i dobrze zapakowana wysylka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2012 " salarias_pl....." nie znam tego sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 24 Lutego 2012 nie znam tego sklepu ty nie znasz - oj znasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobson212 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2013 witam ,odswiezam:) czy w krakowie sa jakies lepsze sklepy niz aakwa marin na tatarskiej ?jesli jest cos lepszego i zwiekszym wyborem (chodzi mi o miekasy ) to poproszę o info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MixEEr Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2013 Jest jeszcze zyrafa, ale ceny mają z kosmosu, , , w akwa marin największy wybór mają, możesz spytać kiedy dostawą i przyjdź zaraz po dostawie, co do miękkich to popytaj ludzi z okolicy, dużo osób ma to coś ci da. . . Ja mam od groma xeni, capneli, brerium i parę sarco, , , jak wpadniesz to ci dam trochę szczepek, pozdro! tapnięte z telefonu pozdrawiam Cytuj TOTM ---> http://reefhub.pl/mikolaj-szostak-mixeer-1000l-z-myslenic/ Moje akwarium ---> http://nano-reef.pl/...120#entry664781 Mój kanał Youtube ---> http://www.youtube.com/user/mixeer0700 SPRZEDAM SPRZĘT PO LIKFIDACJI AKWA ---> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pante Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2013 witam ,odswiezam:) czy w krakowie sa jakies lepsze sklepy niz aakwa marin na tatarskiej ?jesli jest cos lepszego i zwiekszym wyborem (chodzi mi o miekasy ) to poproszę o info. Pewnie mało widzialem ale nie znam sklepu lepszego niż akwamarin w polsce połódniowej . Możesz smiało dostać tam prawie wszystko i po całkiem przyzwoitych cenach a ekipa obsługująca jest bardzo fer i sympatyczna. Cytuj 700 L // Diuna 10x54 // BK250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 Czy na podhalańskiej sprzedają jeszcze korale, bo byłem na ich stronie ale nie widziałem, dlatego ciekawi mnie czy zrezygnowali czy co??? Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciej72 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 Tomek a daj linka do ich strony na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach