Bodzio71 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2014 Fakt auriga to straszna gadzina też swojego oddałem Michałowi , a miałem go ze 2 ms-ce , miał mi wytępić wszystkie różyczki a wytępił ksenie i wiele innych korali, oczywiście aiptasia w czasie jego obecności znikła całkowicie, ale po 2 tyg cała obsada wylazła z dziur i jest jak było przed aurigą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 Panowie a czy SeaWorld w Pabianicach to jeszcze działa? Pytam bo się w długi weekend przed Dniem Niepodległości tam wybrałem dwukrotnie i w sobotę i w poniedziałek mieli zamknięte bez żadnej informacji na stronie... Na stronie i FB ostatnie wpisy sprzed kilku miesięcy ale posesja cała w banerach. Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 Nie ma tam już nic:) na wcześniejszych stronach bylo info ze od jakiegoś czasu całuje się klamkę Sent from my Lumia 925 Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wtełek1 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 Przeczytałem stronę tematu ale było o jakichś doktorkach więc nie czytałem dalej Jaki sklep ktoś poleca ? Słodki i morski. Bo sprawilbym mila niespodziankę krewetka i chciałem zobaczyć sobie jakieś morskie na zywo, korale tak dla skali Cytuj "Mówiłaś mi" bym nie umarł, to jest w genach "Brzydki, zły i szczery" w biegu "Po drodze do nieba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 W Łodzi tylko u Michała na giełdzie zoo w czwartek, lub na telefon umówić się. Sea world- plajta, koniec game over. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 Ok dzięki za info. Szkoda bo czasem jak bywam u rodziny w Zduńskiej to sobie zaglądałem tam. Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wtełek1 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 W Łodzi tylko u Michała na giełdzie zoo w czwartek, lub na telefon umówić się. Serio taka lipa ? W piątek tam będę to chyba nie ta pora na giełdy. Trudno pochodzę sobie i pooglądam w pobliżu Dzieki Cytuj "Mówiłaś mi" bym nie umarł, to jest w genach "Brzydki, zły i szczery" w biegu "Po drodze do nieba" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 "U Michała" czyli na giełdzie Botia? Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 Dobrze jest do Michała zadzwonić on w piątki zawsze tam jest. Zawsze coś ma fajnego. A w łodzi jeszcze można zrobić zakupy u Jadwigimorskiej.pl dostawa gratis , bo co wtorek i piątek jedzie od nich auto przez łódź. Ostatnio w sobotę miałem dostawę parę gratów, korali, sól i hepcia od nich o 3 w nocy hehe o takiej porze jeszcze nie byłem w sklepie z morszczyzną. Towarek przywieźli mi pod dom wszystko ok hepcio już 2 dni śmiga mi po akwarium aż miło popatrzeć. Bardzo polecam zakupy u Jadwigi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 "U Michała" czyli na giełdzie Botia? Seb. Łódzka giełda to trzy hale ze stoiskami, stołami i punktami stacjonarnymi. Jednych z tych stacjonarnych to Botia. Tylko te godziny i dni działania to porażka. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 Romek, ja giełdę znam bardzo dobrze swego czasu bywałem tam przez kilka lat regularnie co dwa tygodnie Nie wiedziałem tylko czy Michał to o Botię chodzi. W ubiegły czwartek wpadliśmy na giełdę przejazdem, wracając z południa, sama gielda, klimat tam panujący nie zmienił się kompletnie, mimo że nie byłem tam 15 lat, czułem się jakbym był wczoraj, jedno co mnie zdziwiło to jak wyrosła córka pana "Łukaszka" od woreczków, pamiętam ją jako dziecko, teraz - dzieckiem to Ona już nie jest Botię też odwiedziliśmy w ramach badania rynku Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumun Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 A Marcin z EuroA jeszcze działa? Cytuj Akwarium 120x50x50, ATI 8x54w dimm, Skimmer DIY, Tunze6025, JVP102, JebaoWP25, DSB-Refugium Poprzedni baniak: http://nano-reef.pl/topic/44325-przesiadka-na-wiekszy-baniak/page__p__428249__hl__%2Bpierwsza+%2Brafa+%2Brumuna__fromsearch__1#entry428249 Pierwszy baniak: http://nano-reef.pl/topic/40486-50l-pierwsza-rafa-rumuna/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 Działa. Tylko też lepiej umawiać się telefonicznie. Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 Po 15 jest zawsze w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 (edytowane) Za tydz maks dwa będzie można kupić na giełdzie w Łodzi produkty Aquaforest. Będą dostępne na stoisku firmy Aquamarine Edytowane 18 Listopada 2014 przez sewer (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarmon Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 Fajnie ,bo akurat kończy mi się sól. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio71 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 Ja też będę potrzebował produkty do ballinga i nie tylko. A napiszcie koledzy gdzie jest stoidko Aquamarine. Gdzie je można znaleść . Bo ja to Botie tam znam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarmon Zgłoś Napisano 22 Listopada 2014 (edytowane) Za tydz maks dwa będzie można kupić na giełdzie w Łodzi produkty Aquaforest. Będą dostępne na stoisku firmy Aquamarine Orientujesz się może sewer czy w ten czwartek będą już dostępne Wasze produkty? Edytowane 22 Listopada 2014 przez Szarmon (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 22 Listopada 2014 W poniedziałek się dopytam i tu napiszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarmon Zgłoś Napisano 22 Listopada 2014 Dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 22 Listopada 2014 Romek, ja giełdę znam bardzo dobrze swego czasu bywałem tam przez kilka lat regularnie co dwa tygodnie Nie wiedziałem tylko czy Michał to o Botię chodzi. W ubiegły czwartek wpadliśmy na giełdę przejazdem, wracając z południa, sama gielda, klimat tam panujący nie zmienił się kompletnie, mimo że nie byłem tam 15 lat, czułem się jakbym był wczoraj, jedno co mnie zdziwiło to jak wyrosła córka pana "Łukaszka" od woreczków, pamiętam ją jako dziecko, teraz - dzieckiem to Ona już nie jest Botię też odwiedziliśmy w ramach badania rynku Seb. Byłeś w Łodzi i nie dałeś żadnego znaku? Mieszkam blisko giełdy i robię dobrą kawę. Należy ci się Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 22 Listopada 2014 Paliło nam się, ale już niedlugo będzie więcej okazji Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prospero Zgłoś Napisano 22 Listopada 2014 Pełna linia produktów Aquaforest od CoralHouse od teraz dostępna także w odbiorze osobistym w Łodzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarmon Zgłoś Napisano 23 Listopada 2014 Prospero a gdzie będzie można odbierać produkty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach