Skocz do zawartości
SkoczekPL

Kursy językowe

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm znam i lubię różne gadżety przydatne w życiu.... ale jakoś nigdy nie miałem w łapkach "rewelacyjnego urządzenia" do nauki języków - w systemie SITA.

Ktoś to może testował ? faktycznie takie to to dobre ? Tylko nie wklejajcie mi stron www, bo to wiadomo - marketingowy bełkot .... chciałbym z ciekawości znać opinię użytkowników. :coffee:

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testował Pele z Adim z Joba... na rynku pod Stadionem w Wawie :rofl:

Akwarium 180L Ricordea&Zoa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testował Pele z Adim z Joba... na rynku pod Stadionem w Wawie :rofl:

Te misiek :) Pamiętasz moje hasło reklamowe ze zlotu ? Uważaj :lol:

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafal - zapisz sie na lekcje z jakas fajna studentka ;) Mialem kiedys dostep do SITY i jakos nie odkrylem aby mi cos dawala. Moze ja nie potrafilem uzyskac stanu alfa ;P

110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001

Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz

http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/

http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek, ja nie chce się uczyć..... tzn uczę się ale właśnie tym "ładniejszym sposobem :harhar: " chodzi mi tylko o opinie.... bo cena niezła to i elekty powinny być jakieś .... lepsze :)

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek, ja nie chce się uczyć..... tzn uczę się ale właśnie tym "ładniejszym sposobem :harhar: " chodzi mi tylko o opinie.... bo cena niezła to i elekty powinny być jakieś .... lepsze :)

Ta i przez ta cene, uzytkownicy powiedza Ci ze dziala super - bo wstyd ze tyle kasy wywalili ;P

Swoja droga - to kheheh ciekawe czy sprzedawcy tej SITY mowia w tych kilkunastu jezykach jakie sie sprzedaje z tym systemem ;P :p:P Przeciez to grzech miec i nie skorzystac skoro to taka rewelacja ;) Ja pobawilem sie z tydzien i tak jak bylem sceptykiem tak jestem ;) Wole te "ladniejsze sposoby" a relaks tez jest ;P :>

110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001

Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz

http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/

http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja próbowałem. Rzadko kiedy dotrwałem do początku lekcji. Usypiał mnie głos faceta każącego się położyć, rozluźnić....i do tego ta muzyczka. Polecam metodę Callana.(nie wiem jak to się pisze).

PS. Zastanów się nad dobrą prywatna szkołą językową. Lektorzy są naprawdę wymagający. A a jak się nie przygotujesz do zajęć to siara przed całą grupą. To naprawdę motywujące.

160 litrów (100X40X40), Ok. 12kg skały (start na suchej), 4X39W, Deltec MCE600, 2X Aquael 2600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja próbowałem. Rzadko kiedy dotrwałem do początku lekcji. Usypiał mnie głos faceta każącego się położyć, rozluźnić....Polecam metodę Callana.(nie wiem jak to się pisze).

Na pewno miałeś płytę z kursem języka ? :evil:

Callan jest ok - taka metoda na papugę, ale bardzo skuteczna jak chcesz nauczyć się gadać.... do d*py jak chcesz też pisać.... ale gadać :clap:

Oczywiście, praca w grupie jest motywująca bo jak piszesz.... kicha jak czegoś nie przygotujesz - warunek nauki grupowej - mała grupa.

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe pamiętam władco, pamiętam :realmad: to może on się za mnie wytłumaczy... :w00t:

Akwarium 180L Ricordea&Zoa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Polecam metodę Callana.(nie wiem jak to się pisze).

...

właśnie tak :thumbup:

:)

@Mr_Garden, ??? no ja bardzo proszę :D

130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060

oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200

wystartowało Nasze Przejściowe...

SPRZEDAM:

-akwarium 100x70x55, sump, stelaż, hydraulikę;

-lampa DIY 2x150W HQI + żarniki Reeflux;

-lampa DIY 8x T5 39W

-OR 3500

LINK DO TARGOWISKA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno. Ale doczytaj post bo go edytowałem jeszcze. Dobry jest program komputerowy profesor Henry. Sam korzystam. Nauczysz się słówek, pisowni i gramatyki.

Własnie dlatego pisze o prywatnych szkołach. Grupy maja max 6 osób. Dwie godzinki zajęć, ale uwierz mi nie popitolicie o pierdołach. Dwie godziny orki, konstruktywnej nauki. Jeszcze jak jest lektor dobry to wychodzisz z zajęć umęczony jakbyś 8 godzin łopatą przy betoniarce..... A wieczorkiem sama się wiedza w głowie układa.

Weź też pod uwagę czynnik ludzki jak sam się w domu uczysz. Dzisiaj mi się nie chce, zrobię to jutro, a wogóle to mam 100 ważniejszych powodów żeby odłożyć to na weekend. Wybacz kolego, ale jesteśmy niestety tylko ludźmi :thumbdown:

Dzięki Nika, ten także poproszę :thumbup:

Edytowane przez nika
pkt. 6 i 8 Regulaminu (wyświetl historię edycji)

160 litrów (100X40X40), Ok. 12kg skały (start na suchej), 4X39W, Deltec MCE600, 2X Aquael 2600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Dzięki Nika, ten także poproszę :thumbup:

na zdrowie :)

130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060

oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200

wystartowało Nasze Przejściowe...

SPRZEDAM:

-akwarium 100x70x55, sump, stelaż, hydraulikę;

-lampa DIY 2x150W HQI + żarniki Reeflux;

-lampa DIY 8x T5 39W

-OR 3500

LINK DO TARGOWISKA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@salamander74 - uczę się w szkołach językowych, w małych grupach i to co miłe " uczą łądne panie".......aaaa jedna jest zarąbiście wydziarana ;)

A orka - fakt - jest i musi być... a domu to jak w domu ;)

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.