kermit85 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2011 Ma ktoś u siebie taką pompę cyrkulacyjną? Jak się sprawuje, czy ktoś widział (słyszał )? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 19 Lipca 2011 cicha, na magnes, z cyfra 2000 nic nie ma wspolnego. wyrabia moze 600 l/h. mała jak latareczka do piko rafki Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bocja Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 A gdzie można kupić resuna 2000 montowanego na magnes? Bo tylko na przyssawki znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kermit85 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 kupowałem przez allegro, jak wróce do domu to sprawdze od jakiego sprzedawcy (nie miał ich wystawionych na aukcji, wystawił po mailu). Mam 3 sztuki i jestem zadowolony, tak jak pisał luft, dają 600 max 800l/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin14 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 Ogólnie resuny są słabej wydajności. Ja na magnes kupowałem w erybce.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach