kiflu Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 Ładnie się wyróżnia na tle poprzednich padylastych zbiorników TOTM TOTM Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcosB Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 Tak sie zastanawiałem, kiedy ten zbiornik zostanie wyróżniony bo jest to absolutny TOP! Cytuj 1800L + 1500W + SPS = :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytan69 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 Piękny zbiornik niefoto jeszcze trochę i zastanowie się czy sobie takiego nie założyć Cytuj 112L 4x24w;5000l/h ~21kg LR; 3kg LS zapraszam również na moją stronkę nie akwarystyczną związaną z zarabianiem w internecie http://www.e-krezus.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 świetny ale kasa na żarcie ... Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 No jaa zaskoczony nie jeste to byla tylko kwestia formalnosci Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 Heh to była kwestia czasu Cytuj http://reefkeeping.com/joomla/index.php/current-issue/article/67-tank-of-the-month Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 Ech, bajka- wyróżnienie w pełni uzasadnione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 baniaczek kosmos na dole stronki jest wlasnie ten jego baniak a zobaczcie baniaczek z tubami http://www.reefmania.pl/page/2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 Kosmos, po prostu kosmos... W ogóle ostatnio (po ostatniej dostawie) zaczęły mi sie miękkie podobać, wcześniej chyba nie widziałem ładnych, teraz kolory samych zwykłych grzybów zwaliły mnie z nóg, a już niefoto to zupełna bajeczna kraina... Pozdrawiam seb Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2011 Zbiornik przepiękny - ale chyba nie do utrzymania dla "normalnego" morszczaka - z hobbystycznym zacięciem, ale bez szaleństwa w oczach pozdrawiam Przemek Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach