bakuss Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie. Mam maly problem z "domino damselfish" od pewnego czasu zaczela byc agresywna w stosunku do krewetek i blazenkow jak i dla wszystkim dobrze znanej Dorii (biedaczka teraz ma ospe) w zwiazku z tym chce sie pozbyc owego domino z tym ze mam zywa skale korale i tu jest problem nie moge jej zlapac gdyz wiecznie sie gdzies chowa miedzy skalami :/ i tu moja prozba o jakies wskazowki od was jak zlapac ta rybke bez koniecznosci wyciagania wszystkiego i niepotrzebnego stresowania innych domownikow mojego akwa... za jakiekolwiek info bede wdzieczny Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez nika pkt. 8 Regulaminu (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2011 oj z garbikami nie bedzie latwo Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bakuss Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2011 to juz wiem ze latwo nie bedzie ;/ ale jednak musze cos z tym zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRUPNIK_18 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2011 Kup bardzo mały haczyk, załóż na niego coś, np lasonogi i pomachaj przed miejscem gdzie się chowa, tylko zrób tak żeby inne ryby nie były pierwsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hawok Zgłoś Napisano 12 Września 2011 ...mały haczyk i mały czerwony robak...żadna rybcia się nie oprze czerwonemu ruchliwemu robaczkowi ,bo inaczej będzie ciężko !!! chyba że przy karmieniu jakoś dziada zaskoczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach