Daniel00 Zgłoś Napisano 4 Września 2011 Posiadam Euphyllie glabrescens na skałce z trzema główkami. Euphyllia jest jednak tylko na jednej, dwie pozostałe to same szkielety. Główka z koralem strasznie mi sie rozrasta, aż zaczyna już dotykać tych szkieletów. Czy mam je odciąć żeby nie przeszkadzały w rozroście czy zostawić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh Zgłoś Napisano 4 Września 2011 IMO, to czysta kosmetyka; koralowi nie przszkadza; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel00 Zgłoś Napisano 4 Września 2011 ale chodzi o to czy jak ta główka sie rozrasta w strone szkieletów to one nie zatrzymają jej wzrostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 4 Września 2011 samej euphilii to dynda. Natomiast jesli przeszkadzaja Ci gole szkielety (a wiem ze estetyki nie ma w tym zadnej) wez obcegi i ciachnij. Tylko ostroznie Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach