Gość kapitan Zgłoś Napisano 8 Września 2011 uwaga na napinki bo do zawału blisko każdy żyje jak chce ... można walczyć... i dalej myśleć, że to ja zmieniam świat... albo fajnie wykorzystywać to co się da i cieszyć się życiem... takiej walki nie było i prędko nie będzie - ktoś chce zarobić i ma prawo ...a co do dymania to w akwarystyce każdy został wydymany na 100 sposobów więc o czym tu mówić Jak już o dymaniu piszemy to są tacy co płacą miesięcznie grubą forsę żeby oglądać jak ktoś inny dyma Każdy ogląda to co lubi, ja bym nie dał 35zł za walkę, ale pewnie bym dał za jakiś koncert na żywo. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 8 Września 2011 o widzisz - a ja mam tak, że w domu wszyscy w koło podczas sportów zachowują się "inaczej" i jest fajnie a np jesli chodzi o kasę - to płacimy 35 zł za transmisję - duży full hd tv - fajne żarcie - zimne piwko nie trzeba liczyć ile wyniosło by to w knajpie na np 6 osób A dla tych co chca za free w Vectrze jest jeszcze RTL - tylko ze komentarz bedzie niemiecki Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybsonik Zgłoś Napisano 8 Września 2011 (edytowane) Jak już o dymaniu piszemy to są tacy co płacą miesięcznie grubą forsę żeby oglądać jak ktoś inny dyma panowie spokojnie to jest forum akwarystyczne a nie erotyczne. A wracając do tematu to jest sprawa indywidualna każdego czy zapłaci polsatowi czy w pabie za piwko. Walka jest sponsorowana przez prywatnych inwestorów a nie przez polski rząd czy związek boksu, więc niema co wymagać aby puszczali walkę na ogólnodostępnym kanale za darmo Edytowane 8 Września 2011 przez nika pkt. 8 Regulaminu (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad Zgłoś Napisano 8 Września 2011 Na RTL bedzie jednak niekodowany sygnal http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Niemcy-nie-zakoduja-kanalu-RTL-na-czas-walki,wid,13764288,wiadomosc.html wiec mozna walke live podziwiac za free jedyny mankament dla niektorych ze transmisja na RTL bedzie w j.niemieckim oraz bedzie duzo reklam pozdrawiam Cytuj 500L OptiW.12mm +sump112L Odpieniacz BubbleKing mini200.Pompa obegowa New Jet 4500L/h , cyrkulacja 2xTunze6095 + multicontroler7096+JEBAO RW15 .oswietlenie Giesemann Infinity 2x250W+4xT5 ok 35kg skaly + 20kg Livesand+ Sera Siporax 3l.Automatyczna doleweka i inne duperele + TM Bio NP Pellets sie kreca.Reaktor Wapnia ala Dastaco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 9 Września 2011 Prawdopodobnie będzie na żywo w necie http://meczenazywo.tv/publicystyka_4 jest nawet link Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Września 2011 gdy nie moge na zywo oglądam w http://www.meczyki.pl/ Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 9 Września 2011 Jak ktos ma N to do 21:30 ma walki z polskim komentarzem a potem z niemieckim na RTL niekodowanym. Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek26 Zgłoś Napisano 9 Września 2011 Ja jadę na żywo jutro dopingować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bioly Zgłoś Napisano 9 Września 2011 piotr1 na którym kanale N jest RTL Cytuj 380l+100lsump,HQI2x250W+T5 2x54W,cyrkulacja30000,ATI BM200,Eheim 1262,Reaktor wapnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plewek01 Zgłoś Napisano 9 Września 2011 Mają przenieść chyba na 123. Cytuj Mój Nanokostek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cthulhu Zgłoś Napisano 9 Września 2011 Ja słyszałem, że na 109(?). Podobno już 100 tys. sprzedanych ppv ;] Pewnie ściema, żeby zachęcić niezdecydowanych, hehe. Cytuj 100x50x50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bioly Zgłoś Napisano 10 Września 2011 już jest na 109 Cytuj 380l+100lsump,HQI2x250W+T5 2x54W,cyrkulacja30000,ATI BM200,Eheim 1262,Reaktor wapnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 10 Września 2011 To ja zostaję przy bezpłatnym rtl'u Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plewek01 Zgłoś Napisano 10 Września 2011 no już 100 tys. sprzedanych ppv ;] Bardzo możliwe nawet w mojej pipidówie było dużo zapytań jak to włączyć, bo infolinie zajęte... Cytuj Mój Nanokostek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 10 Września 2011 A mi pozostał tylko rtl . N nie transmituje Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 10 Września 2011 A ja fanem nie jestem wiec lekko seksualne podejscie mam to samej walki, ale problem mnie zaciekawil.... Po usunieciu przez polsat kanalow rodziny BBC zerwalem umowe z polsatem za porozumieniem stron po 4 miesiacach jej trwania. Byla taka mozliwosc i z niej skorzystalem, poniewaz stracilem jeden z dwoch ulubionych kanalow i placenie takich kwot zonie za ogladanie seriali przestalo miec sens. Kupilem cyfre+. Po rozmowach ze sprzedawca wybralismy pakiet full hd gdzie w umowie ladnie mam zaznaczone ze w ramach pakietu obejmujacego wszystko co cyfra ma do zaoferowania mam darmowy ! Dostep do wszystkich transmisji sportowych nadawanych na zywo na kanalach cyfry+. Napialem pisemko z prosba o wyjasnienie i cisza jakos.... Ale w czym rzecz. Dla mnie i tak jestesmy wystarczajacymi idiotami my, ktorzy placimy miesiecznie ciezkie pieniadze za ogladanie telewizji w ktorej polowa programow to reklamy skierowane do nas posrednio a bezposrednio naszej kieszeni mam nadzieje ze ppv nie wypali i nie dojdzie do tego, ze miesieczne oplaty za kanaly sportowe beda sie tyczyly ligi czarnogorskiej i republiki konga a za kazdy mecz reprezentacji, ligi mistrzow czy naszyk siatkarek - dodatkowe 4 dyszki. A na polsacie za 120zl miesiecznie beda wiadomosci i reklamy ze za dyszke w poniedzialek mozesz obejrzec mega hit - kevin sam w domu... Bo niestety w tym kierunku to bedzie zmierzac moim zdaniem.... Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 10 Września 2011 Lukasz jezyk znasz na co Ci Polska telewizja. Wez sobie SKY sport z najwyzszej polki bez zadnych oplat, zadnych reklam, ceregiele. W razie niezadowolenia dajesz miesiaczne wypowiedzenie Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 10 Września 2011 Grzgorz musze miec polska tv namietnie ogladam wiadomosci gdy przychodzi mi ochota na powrot nie ma lepszego srodka zapobiegawczego glupim pomyslom Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 10 Września 2011 Grzgorz musze miec polska tv namietnie ogladam wiadomosci gdy przychodzi mi ochota na powrot nie ma lepszego srodka zapobiegawczego glupim pomyslom DOBRE!!! :unworthy: Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 10 Września 2011 Ale w czym rzecz. Dla mnie i tak jestesmy wystarczajacymi idiotami my, ktorzy placimy miesiecznie ciezkie pieniadze za ogladanie telewizji w ktorej polowa programow to reklamy skierowane do nas posrednio a bezposrednio naszej kieszeni mam nadzieje ze ppv nie wypali i nie dojdzie do tego, ze miesieczne oplaty za kanaly sportowe beda sie tyczyly ligi czarnogorskiej i republiki konga a za kazdy mecz reprezentacji, ligi mistrzow czy naszyk siatkarek - dodatkowe 4 dyszki. A na polsacie za 120zl miesiecznie beda wiadomosci i reklamy ze za dyszke w poniedzialek mozesz obejrzec mega hit - kevin sam w domu... Bo niestety w tym kierunku to bedzie zmierzac moim zdaniem.... No wađnie, już niedługo będzie : Pakiet podstawowy : eliminacje oraz ujęcia maskotek i trybun Pakiet patriota : relacje z występów polskich sportowców na olimpiadzie (za wyjątkiem finałów) Pakiet sport fan : transmisje z finałów (za wyjątkiem tych w których uczestniczą polscy sportowcy) Pakiet Full MAXXXX : pełna transmisja olimpiady + DŹWIĘK GRATIS... Itd, itp... Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubaaas Zgłoś Napisano 10 Września 2011 A ja nie moglem sie do Cyfry dodzwonic zeby zamowic PPV... jak sie w konczu dodzwonilem to powiedzieli, ze juz jest po czasie i nie moge zamowic. Masakra. Koledzy zaproszeni i bedzie kicha. Cytuj 1248l+700l (3x400W+6x39W, BK250, 2x8000l/h obieg, 60X Tunze cyrkulacja i inne graty...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 10 Września 2011 a ja poproszę o relację na forum bo nie mam jak obejrzeć bo w pracy jestem Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 10 Września 2011 a ja poproszę o relację na forum bo nie mam jak obejrzeć bo w pracy jestem jak masz dostęp do forum to w necie obejrzysz Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 10 Września 2011 serio? a znasz jakieś namiary? byłoby zaje....fajnie:) Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woj1989 Zgłoś Napisano 10 Września 2011 http://pl-sport.tv/ http://www.mmszczecin.pl/blog/entry/276416/ADAMEK+-+KLICZKO+TRANSMISJA+RTL+ONLINE+FREE+ZA+DARMO.html ale co z tego wyjdzie to zobaczymy, na razie leci żużel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach