ozim Zgłoś Napisano 11 Września 2011 Jak dla mnie to komercyjna walka gdzie już na początku dokładnie zostały przeliczone kwoty a zwycięzca był oczywisty przed walką. Kliczko wyraźnie oszczędził Adamka chyba w 2 czy 3 rundzie. Bardzo podobał mi się profesjonalizm w organizacji i aranżacji walki. Niestety poza stadionem we Wrocku organizacja była fatalna. Zakorkowane ulice i brak policji na skrzyżowaniach ogólnie totalny chaos. Nikt nie był przygotowany na przyjęcie takiej ilości samochodów. Cytuj 450 lit + 120 lit sump; 2*150 HQI+2*54 T5 ; Deltec APF 600; AM OR 3500-obieg; 1*4500+1*8000+1*4400-cyrkulacja; http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=23191 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebkar Zgłoś Napisano 11 Września 2011 Ozim - ale sama oprawa - przyznasz chyba że była niezła. Byłem na stadionie i wrażenia pozostaną Cytuj ponad 300 litrów solanki ........ 100*50*55h + 60*40*40 sump Skimz Oval SV203DC Kessil AP700 + T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 11 Września 2011 pitolenie... roznica wzrostu, masy ciala znaczna, to bylo widac ale coz -- taki Ernesto Hoost To nie bob sabb, kliczko ma takie predyspozycje jakich Adamek mieć nie będzie. Nigdy nie znajdzie antidotum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastek Zgłoś Napisano 11 Września 2011 No walka była dobra, różnice było widać ale taki jest boks zawodowy. Jeśli chodzi o komercję całego przedsięwzięcia to wydaje mi się że lekko mieli zasugerowane że prawdziwy boks zaczyna się od 5 rundy Najgorsze jest to że walka stulecia, jak to określano, z polakiem w roli głównej, na polskim nowym stadionie, można by powiedzieć wydarzenie narodowe polak musiał oglądać na RTL-u Pytam się .. dla kogo te stadiony ... dla kogo te nowe drogi ... dla kogo te piękne wydarzenia ... dla nas ? dla tych którzy czekali "sto lat" na to wszystko ? Moim zdaniem trochę to niesprawiedliwe ... Transmisja była wykupiona przez 146 telewizji bodajże, ale tylko w polsce była płatna ... Czy to nie jest żenujące ? Cytuj Akwarium morskie 800 litrow w obiegu, 50kg LR + 20kg LS, Odpieniacz białek: WhiteSkim 250 12x54W T5 Słona woda płynie i coraz bardziej mnie wciąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziuso27 Zgłoś Napisano 11 Września 2011 zenujace jak cholera...caly ten polsat jest zenujacy... Cytuj Kostka 70x70x55(270L)+sump 112L,LED 120W+4*24W T5,NewJet 2300,Tunze 7096+2x6055,Dolewka Zajac,Grzalka Eheim 150Watt,Bubble Magus 155Pro na igle AquaBee,Multi Kontroler made in china,dozownik Marine Magic,Resun 250g Ozonator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 11 Września 2011 Jest jeszcze RTL nie żenujący tak ? Nawet lepiej się tam ogląda Jest wiele abonamentów neta i telewizji to krocie więc jak ktoś ma dziadowskiego operatora to czas zmienić i nie płakać. Jest kupe dróg w internecie gdzie można obejrzeć walkę tylko polsat jest na świecie? Vectra nie blokowała rtl.astercity już tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 11 Września 2011 Uważam że Adamek popełnił błąd taktyczny, wyszedł do walki defensywnie - chyba liczył że znokautuje Kliczke w dobrej kontrze ?! Szacun dla Adamka - pokazał serce, szacun dla Kliczki za oszczędzenie naszego Górala Fajnie że doszło do takiego widowiska, długo czekałem na ta walkę. Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor.gg Zgłoś Napisano 11 Września 2011 jak dla mnie adamek jest wiekim piesciarzem i jeszcze nie raz to udowodni,ale z kliczkami trudno sie boksuje bo warunki fizyczne maja znakomite,mysle ze adamek zdawal sobie z tego sprawe,jedyny ktory moze pokonac na dzien dzisiejszy kliczke to Haye. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 11 Września 2011 A na co Wyscie moi drodzy liczyli? Wszyscy piszą o szybkości Adamka, technice, bla bla bla... Ja się pytam jakiej szybkości i jakiej technice? Różnica między Kliczką a Adamkiem to przepaść jak dla mnie, pod każdym względem, nie tylko warunki fizyczne, ale również technika, szybkość, taktyka, wszystko. Pozdrawiam seb Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 11 Września 2011 "gwizdy są normalne, przecież nasi nie będą bić brawa dla Ukraińca " Ciekawa wypowiedz ! A mozesz napisac, dlaczego mistrzowi swiata nie nalezy sie szacunek i oklaski ? Gwizdy w czasie obcego hymnu to tez polska duma narodowa czy zeby przestraszyc ? Moze warto sie zastanowic i pomyslec, ze Adamek bral udzial w walce sportowej a nie szedl na wojne? Moze takie myslenie jest powodem, ze w Polsce nie mozna pojsc na stadion z zona i dziecmi, tylko z gwizdzacymi kumplami i w helmach ? Moim zdaniem, Adamek walczyl ambitnie, ale to nie jego liga i mit o swojej szybkosci moze zapomniec. Taki troche miejscowy Golota, tylko slaby. Kliczko bez specjalnego okazywania zdenerwowania zachowal sie jak mistrz swiata. W wywiadzie powiedzial, ze Adamek chyba raz go trafil. Brawa i szacunek dla mistrza. Mimo to, Adamka bym nie wygwizdal. To nie jego wina, ze jest taki maly i teraz to zrozumial. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni Zgłoś Napisano 11 Września 2011 dla mnie to było do przewidzenia, mimo że sercem za polakiem to jednak Kliczko ma jedną wielką przewagę nad każdym rywalem ZASIĘG RAMION i to jest atut którego nikt na razie nie przeskoczył, mimo że Tomek walczył pięknie i dzielnie ale to mu nie pomogło bo sporo musiał się na doskakiwać żeby w ogóle go trafić!! Cytuj "500L+ 120L sump, obieg Aquabee5000,2xHQI 150W+2x80W T5,cyrkulacja JVP 102+2x201b,1xresun15000,Tunze 6095(łącznie 47000l/h),BRAK ODPIENIACZA TYLKO ALGAESCRUBBER!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebkar Zgłoś Napisano 11 Września 2011 HYMN: FALA meksykanska: Adamek wejście Cytuj ponad 300 litrów solanki ........ 100*50*55h + 60*40*40 sump Skimz Oval SV203DC Kessil AP700 + T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 11 Września 2011 @Stani proszę nie porównuj Adamka do Gołoty.Adamek nie bije przynajmniej po jaj... Adamek rzeczywiście troszkę za dużego przeciwnika sobie wybrał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybsonik Zgłoś Napisano 11 Września 2011 a ja i tak się ciesze że wytrzymał tyle rund, bo Gołota penie już w pierwszej by zwiał z ringu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 11 Września 2011 Nawet jest jednostka czasu: 1 Gołota = 53 sekundy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 11 Września 2011 Vectra nie blokowała rtl.astercity już tak. To sprawdzone info ze Aster blokowal ? A jak w UPC ? Bo Aster zostal kupiony wlasnie przez UPC. Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 11 Września 2011 a ja i tak się ciesze że wytrzymał tyle rund, bo Gołota penie już w pierwszej by zwiał z ringu Jakby Adamek walczył z takimi przeciwnikami jak Gołota to pokazaliby mu gdzie jest jego miejsce.Dla mnie Adamek to nie waga ciężka,taka na siłę Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach