yareq Zgłoś Napisano 6 Października 2011 Zastanawiam się nad zakupami korali poprzez internet i stąd moje pytanie. Czy korzystacie z zakupów online w sklepach z morszczyzną w UK? Interesuję mnie to w jakich sklepach kupujecie i czy jesteście zadowoleni z oferowanych produktów jak również obsługi. Cytuj Zbiornik 72L, RO+DI, lampa 4*24w 2*biała 10k i 1*niebieska10k, 1*Fiji Purple, 2*Tunze 6015, grzałka EHEIM 50W, miniflotor + Eheim 3702, sól RED SEA Reef Coral Pro, skała 10kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toffdd Zgłoś Napisano 6 Października 2011 bez problemu znajdziesz kilka sklepow internetowych. osobiscie moge polecic jeden (jak do tej pory bez jakichkolwiek zastrzezen) nie jestem pewny czy mozna tutaj podawac strony reklamujace taki sklep? daj znac na pw. Cytuj projekt 180l + sump Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 6 Października 2011 na ultimatereef.net jest caly dzial o sklepach - tam sa rowniez opinie klientow. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 6 Października 2011 Zastanawiam się nad zakupami korali poprzez internet i stąd moje pytanie. Czy korzystacie z zakupów online w sklepach z morszczyzną w UK? Interesuję mnie to w jakich sklepach kupujecie i czy jesteście zadowoleni z oferowanych produktów jak również obsługi. W sklepie "mail order corals" masz gwarancję i jak coś przychodzi zdechłe to zgłaszasz (dead on arrival) i kasa wraca, albo towar. Nie ma się czego bać, wolę wysyłkowy sklep nastawiony na szczepki niż wiele stacjonarnych zoologicznych gdzie korale leżą między karmą dla psa, a żwirkiem dla kota i co tam nie kupisz zdycha w ciągu 24h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yareq Zgłoś Napisano 7 Października 2011 na ultimatereef.net jest caly dzial o sklepach - tam sa rowniez opinie klientow. dzięki, faktycznie sporo informacji o sklepach oraz o dostawach życia Cytuj Zbiornik 72L, RO+DI, lampa 4*24w 2*biała 10k i 1*niebieska10k, 1*Fiji Purple, 2*Tunze 6015, grzałka EHEIM 50W, miniflotor + Eheim 3702, sól RED SEA Reef Coral Pro, skała 10kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach