Eqilibrum Zgłoś Napisano 8 Października 2011 Witam, macie może jakąs wiedze na temat korali miekkich o bardziej wyrazistych kolorach niż szarości, beże, brązy... Może jakieś żółte, czerwone, niebiskie itp. Pozdr. Cytuj 160l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maskonur Zgłoś Napisano 8 Października 2011 Grzybki (czerwone, niebieskie, fioletowe, zielone,...), Zoa (cala paleta), Parazoa (cala paleta, piekne żółte), Ricordee (zielone, pomarańczowe, ...), sporo gatunkow NP (nie foto, białe, żółte, czerwone)... Cytuj 310 litrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godeusz Zgłoś Napisano 8 Października 2011 Akwarium morskie z miękasami może być bajecznie kolorowe. Wystarczy wspomnieć o różnych rodzajach grzybków, o różnych fakturach powierzchni(gładkie, włochate,pomarszczone) występują w kożdym prawie kolorze. Zoanthusy różne odmiany we wszystkich wyobrażalnych kolorach. Brearium fosforyzujące na zielono. Wiele innych.Jak tu mówić o szarościach, czy beżach. Cytuj Akwarium - aktualnie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawoj1 Zgłoś Napisano 8 Października 2011 zajrzyj tutaj nie mogłem oderwać oczu, chyba założę baniak z samymi zoa, mam już z 10 różnych kolorków http://neptunescove.net/Zoas_pages1.html Cytuj 350 l + sump 140l, LED DIY 240w+ 2x39w actinic T5, odpieniacz Black Pearl by Sebastek, 2x Tunze 9045, LR 35 kg ,LS 18 kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 8 Października 2011 pawoj1: zajb... link, juz godzine siedze i oglądam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
salamander74 Zgłoś Napisano 8 Października 2011 A moje widziałeś ;-) Cytuj 160 litrów (100X40X40), Ok. 12kg skały (start na suchej), 4X39W, Deltec MCE600, 2X Aquael 2600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawoj1 Zgłoś Napisano 8 Października 2011 A moje widziałeś ;-) widziałem Twoje są piękne , szkoda, że musisz wszystko sprzedać pawoj1: zajb... link, juz godzine siedze i oglądam ceny też niczego sobie szkoda, że tak daleko bo można by coś zakupić Cytuj 350 l + sump 140l, LED DIY 240w+ 2x39w actinic T5, odpieniacz Black Pearl by Sebastek, 2x Tunze 9045, LR 35 kg ,LS 18 kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eqilibrum Zgłoś Napisano 9 Października 2011 Dzięki, za podpowiedzi ale nie o to troche mi chodziło. Zoa są super ale chodziło mi o większe gatunki Cytuj 160l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 9 Października 2011 pewnie takie aby nie rosły na płaskich skałach tylko aby tworzyły jakieś rozgałęzienia jak spy dużo ciekawych jest sinulari,sarco,lobo Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 9 Października 2011 Świat miękkich może być również bajeczny pod względem kształtów i kolorów,niby popularne i chwasty a jakie ładne jest to ułamek z tego jakie są miękkie : i ten fantastyczny efekt bujania się z prądem wody te duże w rozmiarach gatunki naprawdę z czasem staja się problemem bo zarastają przestrzeń i ryby nie mają gdzie pływać szkoda że nie ma żółtych grzybków Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eqilibrum Zgłoś Napisano 9 Października 2011 hehehe sporo z nich mam Cytuj 160l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
taszyn Zgłoś Napisano 9 Października 2011 @pawoj1: świetny link, piękne zoa! Cytuj NA SPRZEDAŻ: Pompa obiegowa AM OR3500 http://kowalscy.net/reefaquarium/ http://kowalscy.net/discusaquarium/ http://nano-reef.pl/...-ze-zlotoklosu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach