seb Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Grześ, ja pisałem o okresie aklimatyzacji, nie sprecyzowalem tego:-/ Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raf Zgłoś Napisano 11 Listopada 2012 Jak tam cat sie mniewa ma focha jeszcze ? Daj znać Cytuj Deltec Microreef 200l Max spec 160w16k.3*mpw10wes.Reeflink. Vertex 150.Vertex Libra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asznajder Zgłoś Napisano 11 Listopada 2012 Tak sobie patrzę na ta catalaphylie, która miała uszkodzona tkankę i zdecydowanie nie miała szans przeżyć. Widziałam takie zjawisko u ukwialow, gdzie z powodu uszkodzonej tkanki wychodziły wnetrznosci w taki sam sposób i z doświadczenia.....jak coś takiego sie działo to potem koniec....i do kibelka. Przerobilam już 3 catalaphylie i nie ma regol chociaż to trudny LPS.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bob Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Powiedzcie mi czy jesli odczepi sie ze swojego dzwona to przezyje? Cytuj http://nano-reef.pl/topic/61320-opolskie-morskie/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 nie Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Zalezy jaka Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bob Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Hmm tego korala jeszcze nie mialem.. i jak zobaczylem ze zaczyna odpadac ze szkieletu to spisalem na straty ( jest jakis miesoac w zbiorniku) ale ona po oderwaniu dalej czyli czwarty dzien jest napompowana.. odpadla jak discoma ktora zmienia miejsce. Myslalem by ja jakos przytwierdzic by nie latala ale widac ze nie lubi zadnych manewrow wiec ja do kieliszka dalem i zobaczymy.. Cytuj http://nano-reef.pl/topic/61320-opolskie-morskie/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach