Arcadio Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2011 Jaką moc ma ta zabawka?? Cytuj Akwarium 120 x 65 x 60 | Sump 80 x 50 x 40 | 2 x Reef Flare Pro M | UltraReef Akula UKS 200 | 2 x Tunze 6055 | ATB Airstar 5000 ClariSea 5000 | Węgiel | UVC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusikk Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2011 144W led + 2x24 T5 Cytuj jest: 30x30x30 opti ,lampka diy cree 20W ,koralia nano ,refugium na aquaclear ,dolewka diy bedzie dodatkowo: skimmer hob na maxi jet , dozownik diy , komputerek diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcmonk Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2012 Lubusikk a czym tak pięknie wyciąłeś żeberka w radiatorze ??? bo właśnie z tym mam teraz problem Cytuj Pozdrawiam mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2012 Np. frezarką Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2012 Np. frezarką albo frezarką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2012 Można też użyć frezarki. Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcmonk Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2012 zapomniałem o frezarce ;P już wyciągam z szafki . raczej myślałem że to jakaś domowa metoda Cytuj Pozdrawiam mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2012 Mała kuchenna frezarka? Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldit1 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2012 Ja jednak powiem inaczej ja bym jednak użyłbym frezarki. A teraz serio Kolego ostatnio widziałem zestaw frezów do szlifierki trzpieniowej i napewno spełi swoją role ew podjedź do jakiegoś porządnego sklepu metalowego i kup sobie frez do wiertarki bardzo fajnie działa zwłaszcza z wiertarką stołową. Jeżeli frezarka nie odpali albo paliwa zabraknie :rofl: :rofl: Cytuj gallus in suo sterquilinio plurimum potest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braltim Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2012 Hmmm, a ja bym polecał użyć frezarki, np. takiej: http://www.praktiker.pl/produkt,1186,273/frezarka_bosch_pof_1200_1200_w.html Ok a teraz na poważnie, Bosch to gigant w swojej formie, prawie sam robi, jeszcze do tego sprząta i pierze, moja Żona jest z niego bardzo zadowolona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusikk Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2012 może link pomoże frezarka górnowrzecionowa za bagatela 60 zł Cytuj jest: 30x30x30 opti ,lampka diy cree 20W ,koralia nano ,refugium na aquaclear ,dolewka diy bedzie dodatkowo: skimmer hob na maxi jet , dozownik diy , komputerek diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2012 może link pomoże frezarka górnowrzecionowa za bagatela 60 zł a jednak to była: frezarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dieter25 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2014 Jest może ktoś na forum co jest w stanie zrobić mi obudowę taką jak w pierwszym poscie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach