daimen Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Witam mam zapytanie czy znacie może jakieś miejsca w Rzymie na dobry nocleg. Wymagania: - widok na miasto - balkonik w pokoju (koniecznie) Za jakiekolwiek wskazówki, podpowiedzi będę wdzięczny Cytuj akwarium 375l. , sump 126l. Pozdrawiam Damian Dombrowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawoj1 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Zależy co dla ciebie znaczy jakiś dobry nocleg, jeżeli chodzi o hotele to ja przeważnie korzystam z venere.com lub booking.com i tam można znaleźć całkiem przyzwoite oferty ,tylko trzeba troszkę kierować się komentarzami. Cytuj 350 l + sump 140l, LED DIY 240w+ 2x39w actinic T5, odpieniacz Black Pearl by Sebastek, 2x Tunze 9045, LR 35 kg ,LS 18 kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 zyczenia jak ze snu a skoro pytasz tutaj to jednak budzet ograniczony. To miasto jest ogromne, pytanie co chcesz widziec z balkonu i w jakim przedziale sie zmiescic cenowo. To co widzisz na zdjeciach jest prawie takie samo tyle, że nie słychać ogromnego hałasu i nie czuć wspaniałego smogu wiszącego nad tym niesamowitym miastem. Jesli bardziej sprecyzujesz zyczenia to zapytam rzymian i moze cos podpowiedza ciekawego. Choc znając zycie to ciekawe sa rozne relacje Polakow opisane w necie. Pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 hehe luft wiem życzenia wygórowane ale to specjalna chwila będzie więc szukam czegoś powiem tak ma być romantycznie hehehe Cytuj akwarium 375l. , sump 126l. Pozdrawiam Damian Dombrowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 zapachniało zareczynami no to zapytam w takim razie jutro rzymiankę i Ci pw wysle. Pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 dzięki Cytuj akwarium 375l. , sump 126l. Pozdrawiam Damian Dombrowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 jak ma byc romantycznie to jedźcie do Paryża a nie do Rzymu, a jesli sie upierasz to kumpel ma mieszkanko, z balkonem, fajna dzielnica, tyle że widok w sumie na taki plac, dość duży nawet, tylko w czwartki nie moglibyście korzystać z balkonu, bo on zajmuje, do ludzi macha, Benek ma na imię, może znacie? Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 :thumbsup: pojechałeś Cytuj Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Czytając temat pomyślałem o kwaterze cmentarnej w dzielnicy Włochy Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Proponuję zamknąć temat bo znowu będzie rozróba... Aha, i nie pozdrawiaj Seb swojego kumpla ode mnie. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Żartowałem. Gratuluję daimen decyzji wstąpienia na nową, nieznaną Ci widać ścieżkę PS. Nie edytowałem poprzedniego posta bo tak jest ... dramatyczniej. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 no cóż chyba każdy musi przez to przejść wiec nie zabierajmy na dzien dobry chłopakowi uśmiechu z ust Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Dlaczego ma mieć lepiej od nas :harhar: Cytuj Akwa ....... zł, osprzęt ...... zł, skała i życie ........ zł, uśmiech mojego dziecka co rano przy akwa BEZCENNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 hehe aj tam ja wierzę że będzie dobrze :D:D:D:D:D Pozdrawiam Cytuj akwarium 375l. , sump 126l. Pozdrawiam Damian Dombrowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Jakos tak znajomo to brzmi Z balkonem i widokiem na miasto? Proponuje jeszcze w poblizu schodow hiszpa nskich, zeby bylo w opor romantycznie. A tak powaznie, chcesz brac kredyt na zareczyny? Znajdz cos pod Rzymem, chocby nad morzem, ale zeby byl pociag lub slabsza dzielnica Rzymu, ale blisko metra. P.S. Ania nie czyta forum? Cytuj pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pol Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 jak ma byc romantycznie to jedźcie do Paryża a nie do Rzymu, a jesli sie upierasz to kumpel ma mieszkanko, z balkonem, fajna dzielnica, tyle że widok w sumie na taki plac, dość duży nawet, tylko w czwartki nie moglibyście korzystać z balkonu, bo on zajmuje, do ludzi macha, Benek ma na imię, może znacie? normalnie sie oplulem :thumbsup: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 Jakos tak znajomo to brzmi Z balkonem i widokiem na miasto? Proponuje jeszcze w poblizu schodow hiszpa nskich, zeby bylo w opor romantycznie. A tak powaznie, chcesz brac kredyt na zareczyny? Znajdz cos pod Rzymem, chocby nad morzem, ale zeby byl pociag lub slabsza dzielnica Rzymu, ale blisko metra. P.S. Ania nie czyta forum? Cytuj pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen Zgłoś Napisano 2 Listopada 2011 heheh nie czyta tylko się nie wygadaj oj tam znajomo po prostu mamy podobne gusta przez Ciebie już chciałem zmieniać plany na Paryż ale jakoś ta kupa żelaza do mnie nie przemawia Cytuj akwarium 375l. , sump 126l. Pozdrawiam Damian Dombrowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach