Adam160 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzeniu3754 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 kiedy można zamówić kalendarz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Panie i Panowie wszystko fajnie, foto na pewno się znajdzie jak widać powyżej. Jednak warunkiem druku w tej technice i jakości jest zamówienie minimalnej ilości 150szt. Także najpierw zróbmy listę z nikiem i ilością. Wpisujemy się poniżej tak jak na zlot- każdy kopijue listę i dopisuje się poniżej wraz z ilością. Gdy się okaże że jest szansa proszę o zaliczki - powiedzmy 20zł i drukujemy. Oczywiście równocześnie możemy pracować nad projektem. Pomysły mile widziane - dopóki nie posadzę nad kalendarzem grafików... Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Radek Ch - 1 szt. (osobiście jestem za formatem B2) Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 1.Radek Ch - 1 szt. (osobiście jestem za formatem B2) 2. Yarcio - 1 szt. Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRUPNIK_18 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 1.Radek Ch - 1 szt. (osobiście jestem za formatem B2) 2. Yarcio - 1 szt. 3. Krupnik_18 - 1 szt. ( Proponuje A3 więcej zdjęć) Moja propozycja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Seb też ma fajne fotki, czekamy. Cytuj 450 lit + 120 lit sump; 2*150 HQI+2*54 T5 ; Deltec APF 600; AM OR 3500-obieg; 1*4500+1*8000+1*4400-cyrkulacja; http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=23191 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRUPNIK_18 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 jak ma fajne fotki to poszukaj i wstaw a nie liczysz na innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekSz Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Niektóre zdjęcia są tak piękne, że żałuję, że rok ma tylko 12 miesięcy... Ja oczywiście pisze się na kalendarz jak już będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Zawsze można zrobić kalendarz jak kiedyś w Lidlu był z cudami świata Stojący, 52 karty, 52 tygodnie, każda karta formatu pocztówki (15x10) z perforacją do oderwania, nad kartą 7 dni danego tygodnia. @Krupnik_18 - czy A3 czy B2 zdjęć jest tyle samo tylko kart sześc lub dwanaście (karty jedno lub dwustronne) Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Nie Radek, w dużym kalendarzu przy tej cenie druk także jednostronny tylko na jednej stronie dwa miesiące. Poza tym na stronie może być więcej niż jedno zdjęcie, wszystko zależy od projektu-taki nawet może być ciekawszy. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRUPNIK_18 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 lepiej jedno duze zdjecie jak kilka małych, bedzie widac z daleka a nie bedzie trzeba sie przyglądac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Szczerze, realnie patrząc - nie ma opcji żeby poszło 150 kalendarzy, smutna to prowda, ale niestety prawda... Pozdrawiam seb Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRUPNIK_18 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Wcale nie musi być 150 kalendarzy, możemy zamówić tyle ile osób sie zbierze korzystając np z usług tej firmy... http://allegro.pl/kalendarz-z-twoimi-zdjeciami-13-str-a3-od-1-szt-i1948963164.html lub innej jakich wiele na allegro... Zauważcie ze za 50 kalendarzy płaci sie juz 29zł a nie 47... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Ok, ale jakiej jakości??? Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxch Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 1.Radek Ch - 1 szt. (osobiście jestem za formatem B2) 2. Yarcio - 1 szt. 3. Krupnik_18 - 1 szt. ( Proponuje A3 więcej zdjęć) 4.maxch - 1 szt. (oby było A3) Cytuj 130x80x60, Phobos 400 W, "Franek", 2x 6105, Zeovit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 No i fota tylko A4, a w zeszłym roku była właściwie A3 plus nieistotne kalendarium... Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRUPNIK_18 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Papier Najwyższej jakości papier błyszczący przeznaczony do wydruków cyfrowych na profesjonalnych maszynach do druku cyfrowego. - Gramatura 250g (BARDZO GRUBY) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Papier Najwyższej jakości papier błyszczący przeznaczony do wydruków cyfrowych na profesjonalnych maszynach do druku cyfrowego. Gramatura 250g (BARDZO GRUBY) Sprzedam profesjonalny pokarm dla koralowców, najwyższej jakości superdrobny, mielony na profesjonalnych maszynach bezmiedziowych, granulacja - fine, brak domieszek. Kupujesz? Ich ogłoszenie poligraficznie znaczy... nic. Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Panowie, żeby sprawę przedstawić uczciwie. Drukując na cyfrze możliwe jest wydrukowanie i późniejszy dodruk w zasadzie jednej czy trzydziestu sztuk. Jednak dla mnie cyfra jest cyfrą i niestety do dobrego offsetu ma jeszcze kilometr. Nie mam jeszcze maszyn cyfrowych,gdyż moi klienci by tego nie przełknęli i przenieśliby się do konkurencji. Takie jest moje podejście dotematu. Ale każdy towar ma swojego klienta i wybór należy do Was. PS. W tym roku pobiłem swòj dawno niedościgniony rekord: 64 000 kalendarzy trójdzielnych, także cyferkami ułożonymi w miesiące już mi się....chce Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRUPNIK_18 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 a tomaszu rozumie ze proponujesz kalendarze swojej produkcji?? ze swojej firmy?? a to sory ze ci tu konkurencje zapodałem myslalem ze chcesz załatwić gdzieś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Nie gniewam się, nawet gdy ktoś weźmie to na siebie to byłbym zadowolony. Odezwałem się gdyż nie było chętnych a kris w tym roku zrezygnował. Nie jest to propozycja stricte komercyjna- chociaż dołożyć także nie chciałbym. Także jak są inne propozycje to śmiało. Ja piszę się na dwie szt. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 5. VDR - 1 szt. ale znam realia takich spontanow :/ :/ Seb ma racje - kiedys robilem koszulki dla KM (pierwsza edycja ;P) i ciezko bylo zebrac min 30 osob mimo, ze cena za koszulke to byl w zasadzie koszt farb plastizolowych i koszulki. Reszte kumpel robil po kosztach. 150szt to dosc pokazna liczba :/ :/ Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 To dla mnie też jedną sztukę A3, ale mimo wszystko wolałbym jednak FTS zamiast macro:) Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 tomasz - tak jak Ci mówiłem 150 sztuk jest raczej nie osiągalne jak do 50 dobijesz to dobrze... ja traktuje takie akcje jako bardzo niszowe - więc raczej koszt musi być nieco wyższy podobnie z projektem i wyborem zdjęć - takie hobby zasługuje na coś specjalnego - i żeby nie wyglądał jak kalendarzyk z kiosku z krajobrazami... sam projekt i druk to nic skomplikowanego - ale wysyłka to już niezły proces logistyczny Cytuj TOTM July 2011 500 litrów zobacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach