Przemek Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2011 i na YT: Zapraszam do obejrzenia! ;-) pozdrawiam Przemek Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaspy Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2011 Uff. Po krótkiej potyczce z paypal'em, mam nadzieję że udało mi się zamówić lampę. Czy one są produkowane na zamówienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2011 Niektórym właśnie się tak kojarzy - dlatego seria ta od Nowego Roku będzie miała zmienioną nazwę - wraz z pojawieniem się paneli Hyperion w tych lampach(modularnych). pozdrawiam Przemek Nie wiem co złego było w nazwie BP. Te panele, a szczególnie wersja 200W z czerwonymi wentylatorami, była i nadal uważam, że to najlepszy produkt ze stajni PS. Byłem w serwisie, widziałem nowe światełko z Hyperiona i czekam na nową wersję BLACK PYTHONA , premiera zapowiadana na wiosnę 2012 Black Python rules Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2011 Uff. Po krótkiej potyczce z paypal'em, mam nadzieję że udało mi się zamówić lampę. Czy one są produkowane na zamówienie? Lampy w zasadzie nie są produkowane pod zamówienie - szczególnie te najbardziej popularne modele. Jednak w związku z premierą R2 - kolejka produkcyjna bardzo wydłużyła się i w zasadzie wysyłki będą robione po Nowym Roku - w tej chwili przeszło 110 sztuk(tylko R2) oczekuje na produkcję/ wysyłkę - a zajmuje się tym niemal codziennie 5 osób.. Oczywiście - jeśli uda się urwać choćby dzień - to na pewno wysyłka będzie zrobiona tak szybko jak to będzie możliwe. @Jacku Ja mam również sentyment do nazwy BP - jednak grupa produktów powinna być ujednolicona. Triton(aka BP) Master/Slave 150W w wersji Hyperion aktualnie już "robi" się - i pierwsze egzemplarze zejdą z lini pod koniec stycznia pozdrawiam Przemek Cybulski Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2011 Jakie będą wymiary obudowy Tritona? Mam nadzieję, iż takie same jak BP. Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2011 Takie same - to ten sam model - inna nazwa jedynie. pozdrawiam Przemek Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2011 OK, to kiedy mam przyjechać z masterem na upgrade (tak fajnie po polsku napisałem, przepraszam) Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2011 Ciekawe kiedy będzie dostępna lampa z możliwościami Hyperiona w obudowie Pandory lub mix Hyperiona ze świetlówkami T5 Poczytałem wczoraj o tych dwóch lampach i dla mnie najlepszym zestawieniem byłby właśnie taki mix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2011 Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2011 @Jacku Na upgrade softu czy hardware? pozdrawiam Przemek Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2011 Chłopaki już nowy soft wgrali, manual override zrobiony lampy po przeglądzie, teraz pora na nowe diody. Po tym jak mi szef sewisu pokazał nowe światełko to napiszę, tylko że PS RULES Cytuj Akwarium od WRZEŚNIA 2006, DIY reaktor a'la dastaco2. https://drive.google.com/drive/folders/183aOu0N6pyqhFT6OfeNn0e6RBBvPDdJc SPS = Stability Promotes Success, BEZ=bez zbędnych kosztów Be wary of advice coming from those who will not show you the fruits of their success! It’s not complicated, unless you choose to make it that way Pozdrawiam HAPPY REEFING!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2011 Chłopaki już nowy soft wgrali, manual overrigde zrobiony lampy po przeglądzie, teraz pora na nowe diody. Po tym jak mi szef sewisu pokazał nowe światełko to napiszę, tylko że PS RULES Farciarz Szkoda że mam tak daleko do RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 7 Listopada 2019 czołem mam ową lampkę, nie mogę zbytnio znaleźć aplikacji na androida do niej. Ktoś ma może jakiegoś linka? Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach