KIDULT Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 mial ktos taki problem? reinstalacja nie pomaga :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 Win7 ? Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 mi się wydaje że uszkodzony kabel Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2011 Nie nie nie kabel, podpis cyfrowy Zassij nowe sterowniki http://support.aquariumcomputer.com/english/section.php?sid=11 I spróbuj zmienić port USB (wsadź kabel w inną dziurę w kompie) Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2011 to u mnie dzialalo, nic nie przestwialem, po prostu podlaczylem dzisiaj kabel i nie dziala. probowalem z nowymi sterownikami, nic nie daje, dlatego napisalem tutaj :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadm-pl Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 mam to samo i nie mam pomysłu na to jak załaczyć na 7- na XP chodził aż miło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premiero Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 Driver z certyfikatem jest do pobrania na stronie producenta, czyli >> TUTAJ << Sam go używałem pod W7 bez najmniejszych problemów. SkoczekPL - te sterowniki co podałeś się nie nadają, bo są do konwertera na FTDI, a KIDULT ma na Prolific-u. Edyta: Sorki, już późno, do Prolifica też tam jest, ale stara wersja 1.1.0 Cytuj 300x80x80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2012 zainstalowalem z linku powyrzej, ale przy okazji sie zorientowalem, ze moja koncowkla usb byla bardziej niz nieco zasniedziala, wiec przeskrobalem ja i dziala, wiec nei wiem czyja to zasluga. fakt, ze u mnie wczesniej dzialalo przy tym ustawieniu sprzetu, wiec obstawiam ze to byla wina zasniedzialej koncowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadm-pl Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2012 u mnie okazało się że kabel zepsuty kupiłem nowy dzisiaj i wszystko działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach