michal98 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 jak w temacie idą święta Cytuj akwarium 60x60x60 + 50l sump, odpieniacz DELTEK SC1350 lampa led 130W, biopellets http://www.nano-reef...m=posts&q=32943 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris 1976 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Ja tydzień temu kupiłem ,,synowi"" PlayStation Move i nie mogę się nim nacieszyć naprawdę rewelacyjna zabawna poleca grę MEDIEVAL MOVES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 SP to lipa!Po pierwsze graja tylko ręce, a po drugie nie ma piratów. Na xBox-a jest pełno gier w sieci ostatnio wyszło kilkanaście nowym na kinect-a i gra całe ciało. Moim zdaniem: 30 dla PS 70 dla xBox kris 1976 ile masz gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Mam Kinecta od roku i jest zajefajny - tylko strasznie mięśnie potem bolą. A gier jest Masa i coraz więcej wychodzi. Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal98 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 czy pojemność dysku w konsoli ma znaczenie ? czy te gry się tam instalują? Cytuj akwarium 60x60x60 + 50l sump, odpieniacz DELTEK SC1350 lampa led 130W, biopellets http://www.nano-reef...m=posts&q=32943 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Jeśli chodzi o xBox-a to raczej ma, a dlaczego? Gry możesz sobie zainstalować na dysku i gra chodzi o wiele szybciej ale do wystartowania gry musisz na chwile włożyć płytkę. Do tego jak masz słabej jakości płytkę pirata to zainstalowana na dysku chodzi idealnie i gra się nie wiesza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Poza tym do każdej gry co chwile ściągasz sobie jakieś nowe dodatki - w większości za free które instalują się na dysku. Możesz ściągnąć sobie też pełne wersje gier, albo pełno Dema gier zanim kupisz żeby wypróbować. Przydaje się i to bardzo. Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal98 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 a czy musi mieć połączenie z netem cały czas czy tylko przy grach online ? Cytuj akwarium 60x60x60 + 50l sump, odpieniacz DELTEK SC1350 lampa led 130W, biopellets http://www.nano-reef...m=posts&q=32943 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokos Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 sprzedam xboxa nowka na gwarancji czarny 1 pad 360gb bez kinect cena 800zl, wysylka na moj koszt tel. 514-457-772 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejoz Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 mam SP z move (tzn dzieciaki mają) ale wolę iść np do lasu niż wyginać się przed telewizorem ...no chyba ze z drugą osobą i nie z PS Cytuj ponad 1000l wody w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azja-83 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 sprzedam xboxa nowka na gwarancji czarny 1 pad 360gb bez kinect cena 800zl, wysylka na moj koszt tel. 514-457-772 Z tegoco wiem to slimy nie mają dysków 360gb Cytuj .:: 300L ::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Ale na imprezy taki Kinect jest jak znalazł - tylko wódki za dużo idzie po szybko z organizmu wyparowywuje. Odpowiadając na pytanie, nie nie musi być cały czas podpięty, czasami wymaga aktualizacji. U mnie jest cały czas podpięty i przez to wiem kto siedzi w sieci i gra na Xboxie i jakie nowe demka są itp. Na dobrą sprawę nie musi być w ogóle podpięty do netu. Tak tez będzie działał. Edytowane 11 Grudnia 2011 przez Yarcio (wyświetl historię edycji) Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Ja mam Kinecta i jest mega i jak napisał Yarcio, zajefajny na imprezy (mój kolega kiedyś urwał mi żyrandol bo chciał tak wysoko skoczyć ) no i mięśnie bolą. Ale dzieciak przynajmniej nie siedzi na d*pie i nie gra jak mumia, tylko skacze....zresztą ja też Aha - w/g mnie przewaga Kinecta nad PS Move jest taka, że nie trzymasz nic w rękach. Ale moim znajomi mają PS Move i sobie chwalą - także kwestia gustu. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Widzialem kiedyś porównanie obu zabawek w jakimś programie na Discovery i Kinect wypadl dużo lepiej.Pojechali strasznie move ze względu na kontroler czy coś takiego, trzeba go podczas gry trzymać w dloni.Do tego wszystkiego dziala z opóźnieniem.Co do wypowiedzi kolegi to wiadoma sprawa że każdy będzie swoje chwalić, Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxico Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Xbox 360 + kinect czeka na gwiazdkę w szafie. Po pare dni grałem na PS movie i na Xbox 360 kinect i nie stety co jest dziwne PS ma nie dokładności, gdyż ta różdzka nie zawsze idzie tam gdzie ty byś chciał, a jeżeli chodzi o Xbox-a to mam tyko zastrzeżenie do małej pamęci, bo jeżeli chodzi o tańszą wersje to ma tylko 4gb. O płaca się kupić oddzielnie dysk 250gb, niż kupowac droszą wersje. Cytuj [url="http://www.myreefstats.com"][img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Xbox 360 + kinect czeka na gwiazdkę w szafie. Po pare dni grałem na PS movie i na Xbox 360 kinect i nie stety co jest dziwne PS ma nie dokładności, gdyż ta różdzka nie zawsze idzie tam gdzie ty byś chciał, a jeżeli chodzi o Xbox-a to mam tyko zastrzeżenie do małej pamęci, bo jeżeli chodzi o tańszą wersje to ma tylko 4gb. O płaca się kupić oddzielnie dysk 250gb, niż kupowac droszą wersje. Dokładnie, ja mam starszą wersje - tą bez Wifi i mam dysk 120 gb i czasami brakuje miejsca. Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal98 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 dziękuje za opinie klamka zapadła -xbox 360 250GB :thumbsup: pozdrawiam Michał Cytuj akwarium 60x60x60 + 50l sump, odpieniacz DELTEK SC1350 lampa led 130W, biopellets http://www.nano-reef...m=posts&q=32943 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamus_23_as Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 tez stałem przed dylematem, no i chyba stanie na xbox-e. może ktos rozwinąc o co chodzi z tym dodatkowym dyskiem?? bo jak rozmawiałem przy stoisku z demonstracją to pamietam że mają dwie pojemnosci. droższą i tańszą Cytuj 330l: 100/60/55 optiwhite + sump , oświetlenie: 8x39 ATI Powermodule Obieg: RD 3500 odpieniacz: Bubble King Supermarines 200 Filtr:poompa NJ2300+deltec FR 509 +filtr NP-reducing BioPellets dolewka: Dr Witt + Eheim compact 300 cyrkulacja:2xkoralia 4+1x koralia 3: skała ok 50kg. Start 17.05.2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1203 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 ja kupilem xbox z wbudowanym dyskiem 250gb i wifi. padlo na kinect ze wzgledu na brak kontrolerow ktore jak znajac moje dzecko sa zagrozeniem dla akwarium i telewizora. odnosnie dyskow... do kazdej wer xbox mozna dokupic zewnetrzny dysk jednak jest to kolejny klocek przy telewizorze do kolekcji zabwa 1-sza klasa ... polecam @adamus sa dwie wersje, 250gb oraz 4gb Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Można sobie kupić wersje 4 gb i potem kupić większy - po prostu się go wymienia i jest to dziecinnie proste - jak wyjęcie pendrive z kompa Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxico Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Wymiana dysku zajmuje dokładnie 5 sekund. Cytuj [url="http://www.myreefstats.com"][img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczomp Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Move z PS jest bardziej dokładny, kinect z xbox to taka zabawka dla dzieci, bo dokładność pozostawia wiele do życzenia. Piraty ..... a korale/ryby też kradniecie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Dokładnie. To że można coś ukraść ma być argumentem za? Gratuluję. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markus892 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 z kinectem nie miałem do czynienia,natomiast mam ps3 i dostałem mova owszem na początku było parę dni fascynacji potem poszedł w odstawkę,ja jak gram to fragiem,syn padem,a move leży i się kurzy za ps przemawia możliwość gry w sieci za free Cytuj 100x50x50(przód opti)+sump 72l,odpieniacz APF600,obieg nj2300,cyrkulacja jebao wp40+koralia3+koralia4,oświetlenie led cree 144w diy,auto dolewka diy,25kg LR,18kg LS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1203 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2011 Move z PS jest bardziej dokładny, kinect z xbox to taka zabawka dla dzieci, bo dokładność pozostawia wiele do życzenia. Piraty ..... a korale/ryby też kradniecie???? testowales te "zabawki"?? PS3 sledzi 2 punkty (kontrolery) dla jednego gracza, xbox 48. testowalem sonke i xbox.... ta pierwsza jest zabawka. Xbox rewolicjonizuje wirtualny swiat. odwzorowanie ruchow bardzo dobre przy optymalnym oswietleniu i odleglosci. Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach