kozik Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2012 Chomik z książkami na tematy okołomorskie. Może się przyda: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2012 A to darmowe jest ? Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozik Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2012 A to darmowe jest ? Nie, ale przy rejestracji nowego chomika dostaje się bodajże 50MB transferu, więc na dwie czy trzy książki będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2012 PYTAM CZY TO DARMOWE KSIĄŻKI ? Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2012 A gdzie tam darmowe http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sting Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2012 oczywiście że nie... mało kto pisze książki i rozdaje je za darmo... Smutna rzeczywistość jest taka, że wszyscy są przeciw jakimkolwiem zaostrzeniom w necie a jak przychodzi co do czego to ściągają jak leci i jeszcze się dzielą dalej. Jeżeli nie chcemy głupich przepisów to może zacznijmy od samych siebie i nie propagujmy piractwa dalej... Jak już sobie ktoś ściągnie to niech zatrzyma dla siebie tą informację i już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2012 No właśnie do tego piję. Myślę że dodamy odpowiedni punkt do regulaminu bo ja potem nie chce się tłumaczyć z takiego durnego zachowania. Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozik Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2012 Książki są wzięte z biblioteki library.nu więc ich stan prawny jest dla mnie niejasny. W każdym razie to są rzeczy w większości nie do zdobycia u nas a biblioteka chyba właśnie przestała działać. Jeśli Admin uzna że ten wpis narusza czyjeś dobra, to proszę o wykasowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach