bazyl Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 Witam Poszukuje nazwy tego urządzenie oraz miejsca gdzie można je kupić. http://reefkeeping.com/issues/2009-04/diy/index.php Cytuj 600 litrów , w obiegu 750 l, , LR 70 kg, PS Hyperion , Franek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 A ja nie wiem czy DarekB30 ci nie pomoże bo on chyba takie kupował jak Kubasowi robił stelaż pod lampy. Wyślij mu PW Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 a co to jest ??? Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marioromario Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 a czy to nie jest taki ściągacz do linki ? miałem coś takiego przy lampie w kuchni , pociągałeś za uchwyt pod lampą i ustawiałeś wysokość , może w elektrycznej hurtowni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grubar Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 Chyba chodzi o regulowany wieszak do lamp. Po wygooglowaniu mamy wiele rodzajów do wyboru. pierwszy lepszy sklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 Tak ze zdjecia to jest uchwyt do karnetu na wyciag narciarski zeby po kieszeniach grzebac nie trzeba bylo Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 normalnie, trzymacz do puszczacza Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 normalnie, trzymacz do puszczacza no co Ty ,toż to puszczacz do trzymacza ! ps. to,to jest elektryczne ? jak nie to szukaj elektrycznego,będzie ful wypas. Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 A ja nie wiem czy DarekB30 ci nie pomoże bo on chyba takie kupował jak Kubasowi robił stelaż pod lampy. Wyślij mu PW szukaj pod hasłem: balanser linkowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bazyl Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 No właśnie , balanser linkowy, podziękował Cytuj 600 litrów , w obiegu 750 l, , LR 70 kg, PS Hyperion , Franek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 no co Ty ,toż to puszczacz do trzymacza ! ps. to,to jest elektryczne ? jak nie to szukaj elektrycznego,będzie ful wypas. Elektryczny balanser linkowy, Viessmann, skala H0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 Widziałem że Daruś będzie w temacie Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grubar Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2012 Tylu czyta, ale nikt dokładnie (włączając mnie). Na górze stronki jest link do oryginału: Sunlight Supply Sun Lift pozdrawiam Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach