kozik Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 Do poczytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 Fajna recepta na sól pewnie lepsza jak IO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solo123 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 dzięki artykułowi można zobaczyć jak wiedza akwarystyczna rozwinęła się na przestrzeni tych kilku lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orzechopcja Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 Właśnie już to gdzieś czytałem, troszkę to archaiczne, ale wtedy nie używano RO+DI może jakaś woda ze studni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 "akwariarze" a nie akwaryści Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majster Zgłoś Napisano 16 Lutego 2012 Bardzo ciekawy artykuł! Pozdrawiam! Cytuj ...ryby,góry i stare motory... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graal Zgłoś Napisano 16 Lutego 2012 A czy znalazł ktoś może zdjęcie akwa morskiego z tamtych czasów? Bardzo jestem ciekaw jak to mogło wyglądać... Cytuj Poskoczki! Piko rafa Słodkie Rzeka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik Zgłoś Napisano 16 Lutego 2012 jedyne co to trzeba chylic czola ze i tak probowali my mamy wszystko a i tak mamy nie male problemy z utrzymaniem parametrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 16 Lutego 2012 Super artykuł Jak stosowałem wodę prosto z morza to wszystkie parametry były OK tylko poziom gęstości był nie taki jak potrzeba (1,019-1.020) i tak właśnie kombinowałem czy można ją zagęścić solą kuchenną I jeszcze takie spostrzeżenie jak te lata PRL'u stoczyły Polskę w ciemnogród średniowiecza. W 1938 rozwijała się akwarystyka morska, kamery wideo były dość powszechne. Ilość polskich filmów archiwalnych z tamtych czasów jest ogromna, a to tylko te kilka procent co się zachowały. A potem 50 lat później w latach '80 akwarium morskie to było coś o czym nikt nie myślał nawet poza może maniakami z dojściami do towaru, a kamerę jak ktoś przywiózł z Niemiec to był szpan na pół miasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2012 najlepszy jest fragment z zaciemnieniem, czyli kranowa na calego... Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 16 Lutego 2012 zdaje sie ze @kocan juz go kiedys wkleil Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach